Mevcut dizüstü bilgisayarımı yenisiyle değiştirmeyi düşünüyorum ve uzun araştırmalarım sonucunda fiyat/performans olarak 2 model üzerinde karar kıldım. Biri Asus F3SC, diğeri Acer AS5920. İkisinin de özellikleri işlemci dışında aynı sayılır. Asus'unki 2 ghz santa rosa, Acer'inki 2.2 ghz santa rosa. Fiyatlar da aynı. Vatan bilgisayarda card finans kampanyasıyla ikisi de 151 ytlx12 oluyor. İki marka da bana göre kaliteli ve teknik servis destekleri vs. açısından gayet iyiler. Fakat şu an Asus kafamda bir adım önde, bunun sebebi Acer'in klavyesinin beyaz olması. Evet çoğu insan için belki gereksiz bir detay bu ama ben uzun süredir siyah laptop kullanıyordum (Asus L4R), beyaza alışkın değilim. Bir de asıl önemli sorun klavyenin bir süre sonra kahverengiye dönüşecek olması.. Sürekli temizlemeye de üşenen biriyim
Sorularım şöyle; Acer veya herhangi bir markanın beyaz klavyeli laptopunu kullananlar memnunlar mı? Klavye üstündeki harfler zamanla siliniyor mu? Kir tutma olayı nasıldır? Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
up..
eylul başından beri 5920G var t7500 işlemcili model ve şantiyede bile çizim falan yaptım kirlenince üflüyon kuvvetlice bşi kalmıyor. ayrıca 20 gun kadar once 2 yudum kadar soda döküldü hemen fişi çekip kağıt havlu ıle sildim, bşi olmadı. klavye kullanımı da oldukça rahat ve kaliteli bir klavye olduğunu söyleyebilirim. herhangi bir aşınma notebook un herhangibir yerinde yok _klavyede de dahil olmak üzere..( günde en az 10 saat kullanılıyor)
ayrıca klavye beyaz değil- gri bir tonda nemli bezle 10 günde bi silsen yeterli olur dert etme.
Katılıyorum klavye cok kaliteli
quote:
Orjinalden alıntı: archccool
eylul başından beri 5920G var t7500 işlemcili model ve şantiyede bile çizim falan yaptım kirlenince üflüyon kuvvetlice bşi kalmıyor. ayrıca 20 gun kadar once 2 yudum kadar soda döküldü hemen fişi çekip kağıt havlu ıle sildim, bşi olmadı. klavye kullanımı da oldukça rahat ve kaliteli bir klavye olduğunu söyleyebilirim. herhangi bir aşınma notebook un herhangibir yerinde yok _klavyede de dahil olmak üzere..( günde en az 10 saat kullanılıyor)
ayrıca klavye beyaz değil- gri bir tonda nemli bezle 10 günde bi silsen yeterli olur dert etme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme