Şimdi Ara

Laptop ve Kedi Sidigi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, gectigimiz gun basima cok talihsiz bir olay geldi. Gece yatmadan evvel Lenovo Ideapad Y570 model cihazimi acik konumda calisma masamin uzerine biraktim. Sabah uyandigimda laptop`imi kapali vaziyette ve alti sivi ile dolu buldum. Siviyi serce parmagimi banarak tattim, oldukca aciydi. Bataryasindan falan akmis olabilicegini dusundum. Cihazin fisini prizden cikardim, bataryasini soktum ve kapali konumda biraktim. Masanin uzerindeki siviyi kagit medil ile toplayip bir kavanoza akittim, sarimsi bir renk aldi kavanozun icinde, muhtemelen kedim gece ne hikmet ise masama isemeyi tercih etmis. Bugun Lenovo Ideapad servisini aradim ve olaydan bahsettim ama kediyi isin icine sokmadim. sabah uyandigimda cihazimi kapali vaziyette altinda bir sivi birikintisi ile buldugumu ilettim. Bir nevi dalga gectiler ve urunu servise yollamami ama sivi ile temas sozkonusu oldugundan dolayi tum onariminin garanti disi olacagini soylediler. Simdi benim merak ettigim husus, bu olayi herhangi bir sekilde lehime cev'r'p cer'emeyecegimdir. Yani urunu herhangi bir masraf odemeden tamir ettirebilir miyim ya da herhangi bir degisim soz konusu olabilir mi? Pek siradan bir olay olmadigi icin herhangi bir telafi yapabilir miyim ? Simdiden tesekkurler.

Ayni basligi laptop bolumune de actim ancak `gecmis olsun` ifadelerinden baska bir karsilik alamadim malesef. Olur ya bu bolumde benim yararima bilgisi olan vardir diye bir de buraya acayim dedim umarim sorun teskil etmez.

• urununuz sivi temasi ile bozulmus ve bu garanti disidir..siz farkli sebeb soylesiniz bile bunu anlarlar...(sansimi denemek istiyorum derseniz o ayri mesele tabi )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDE FARE VAR :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.