Merhaba arkadaşlar,hp pavilion sleekbook 15 kullanıyorum,uzun süredir wifiden bağlanmayıp wınn ile bağlantımı sağlıyordum,dün wifi ile bağlantı yapmaya başladım,evin internetine bağlanıyorum bağlanamadı diyor,ama diğer laptopta ve telefonlardan bağlanabiliyorum,araştırdım biraz fn tuşuna basılı tutup ağ tuşuna basın falan dediler yaptım öyle bişey biraz sonra düzeldi,ama arada internetim gidip geliyor,az önce yine oldu benim ağ tuşum f12 de fn ve f12 ye basılı tuttum yine düzelldi,bunu her seferinde yapıcak mıyım ? Yardımcı olur musunuz,ilk defa başıma böyle bişey geliyor :s
Hocam Selam, Soyle birsey basima geldi, oraya bir bak istersen.
win7 icin; Bilgisayim sag tik ozellikler > aygit yoneticisi > burda wireless'i bulup cift tik > guc yonetimi Burada enerji tasarrafuf icin bu cihazi kapatabil gibi birsey var , burayi bir kontrol et, tikli ise tiki kaldir.
@xgsonurgsx
Dediğini yaptım,tikliydi orası şimdi kaldırdım inşallah böyle bişey olmaz bir daha,ama ben bataryasız kullanıyorum,yani batarya tükenmesin diye bataryayı takmadan direk fiş ile kullanıyorum ? Alakası var mı ki