Şimdi Ara

Laptop Wi-Fi hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus N53Sn model laptopum var. 3 senelik. Geçenlerde harici harddiskime fat32 format atmak isterken yanlış seçerek bilgisayarın sabit harddiskine format attım. Haliyle sistem tamamen çöktü. Harddisk format falan derken hallettik. Ancak driverları tamamen yüklelememe rağmen wifi sorunu yaşıyorum.
    Sorunum şu : wifi bağlantı yaptıktan sonra kafasına göre bir anda wifi kendisini kapatıyor. Göresel olarak sağ altta çarpı işaretiyle bağlantı yok diyor. Bu hatayı laptopu bi odadan diğerine taşıdığımdada alıyorum. Ve laptopa reset atmadan kendine getiremiyorum.

Ne yapmam lazım. Fikri olan yada bu hatayı daha önce yaşayıp çözmüş olanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

• Esqape kullanıcısına yanıt
    Wifi kartının markasını modelini yazabilir misin ?

@Esqape
  • Notebook 'unuzun wireless sürücüsünü kaldırıp üretici web sayfasından uygun olan wireless sürücüsünü indirip kurun

Asus 'un kendi sistesinde sadece Windows7 64bit işletim sisteminin sürücü desteği bulunmaktadır

http://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/N53SN/HelpDesk_Download/
  • Atheros AR9285

Dostum denedim senin dediğini daha önceden ama sonuç aynı. İşletim sistemim de Windows 7 64 bit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esqape -- 10 Ağustos 2014; 22:16:50 >
    Bazen laptop üreticisin download bölümündeki driver'lar güncel olmayabiliyor. Wifi için bir kez driver ekliyorlar sonra takip etmiyorlar.
    Atherosun sitesindeki son sürüm driver kurup denemen lazım.

http://www.atheros.cz/atheros-wireless-download.php?chipset=37&system=5

Tıkladıktan sonra açıklamanın altındaki "click for downlad" butonuna basıp bekle dosya inecek.
    Eski driver'ı tamamen sistemden kaldırıp bunu yükle. İçinden setup çıkmayabilir. Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir diyerek yükleyebilirsin.

• Üstad indirdim dediğin gibi setup cıkmadı . Aygıt yöneticisinden güncelle dedim ancak indirdiğim dosyayı göremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nasıl yani anlamadım ?
    İndirdiğin dosyanın nerde olduğunu bulamıyorsan tarayıcı açıkken ctrl+J yaparsan indirdiğin dosyaları görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi Adaptörü Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır öyle değil :) sürücüyü güncelle dediğimde benden dosya bulmamı istiyor. Ama orada konumdaki dosyayı göremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.