Şimdi Ara

laptop wifi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba..istanbulda ünide okuyorum yaz tatili için bursaya döndüm şu an biraz maddi anlamda sıkıntılı olduğum için 3 aylığınada internet bağlatmak istemediğimden komşunun wifisini kullanıyorum onlar 3.katta ben 5.katta oturmaktayım bilgisayar yerdeyken wifi iyi çekiyor ama yinede kopmakta kopmasa bile bilgisayarı rahat kullanamıyorum neyse masamın üstünde 2 diş falan çekiyor..adaptör alsam faydası olur mu ya da nasıl bir adaptör almam gerek teknoloji mağazasını aradım aramızda komşuyla 2 duvar fark var adam duvar fayanslar duvarın kalınlığı modemin yanındaki prizler bile sinyal almanı engelleyen şeyler dedi onun için 15 db sinyal güçlü dark die bir markanın adaptör usb sini önerdi antenini yani oda 95 lira civarı daha uygun biçimde sorunumu çözücek bir alet var mı kısacası sorunumun çözümü var mı?

• İlk olarak sormak istiyorum işletim sisteminiz nedir?
  • yumurtanınfaydaları kullanıcısına yanıt
    sıra dışı bir mevzu adaptörü öneririm almanı ama okadar uğraşacana bir vın alabilrsin
    Hocam selamlar. Tp-Link TL-WN822N 300MBPS Kablosuz veya Tp-Link TL-WN8200ND 300 Kablosuz adaptör. Bu iki üründen birini kullanabilirsin.
  • Dark vs. gibi ikinci markaları önermiyorum. Tplink'ler iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hemen adaptör önermişsiniz fakat yazılımsal bir yol daha var. O yüzden ilk işletim sistemini öğrenmem gerek. Ona göre iyi bir yöntem önericeğim.
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    windows işletim sistemim bulunmakta
  • kaladag K kullanıcısına yanıt
    kardeşim okumadın galiba maddi sıkıntım var hem de vın benim işimi görmez film indiriyorum müzik indiriyorum ikinciside vın alıcak param olsa 3 aylık adsl çekerim
  • notimportantali N kullanıcısına yanıt
    ürünlere baktım tam benim aradığım şeyler yazıyor açıklamada fiyatıda güzel değerlendiricem çok teşekkürler
    Windows'ta hangi Windows?
  • Aygıt Yöneticisi'ne girin. Oradan Wifi'ye bağlandığınız sürücüyü Ağ Bağlaştırıcılar'ı kategorisinden seçip Özellikler'ine girin. Güç Yönetimi sekmesine geçin. Orada bir tik olacak. "Bilgisayarım bla bla bla kapatsın." diye o tiki kaldırın. Uygula diyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 12 Haziran 2015; 11:40:09 >
  • windows 8 faydası olur mu
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    he bu arada dediğin şeyi anladım ben onu yapmıştım zaten pilde kullanmıyorum lap top evdeyken ömrü tükenmesin die hep prizde takılı olduğu için yüksek performansta çalışıyor teşekkür ederim yinede benim için çözüm adaptör siz ne önerirsiniz?
    Rica ederim hocam iyi forumlar.
    Eğer durum öyle ise Güç Seçenekleri'nden "Yüksek Performans" 'ı seçmeyi unutmayın. Ayrıca o aygıtın özelliklerine girdiğinizde orada "Gelişmiş"'te ayarlar var. Çekim gücü ve bağlantı gücü en yüksek şekilde ayar çekerseniz bağlantınızda performans sorunu yaşamazsınız. Ayrıyetten ben masaüstü bilgisayarım için Tenda UH150 kullanıyorum. Defalarca düştü falan hiç birşey olmadı. Sağlam kalitesi falan iyi. Fakat söyleyeyim daha iyileri ve küçükleri var o yüzden pekte bu üründe durmanızı tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.