ilk önce sistem özeliklerini yaziyim: işlemci intel core i3 2328m 2.20 ghz ekran kartı inte hd graphics 3000 2 gb videoya ayrılmış 512 mb(aslında ilk başta 32 mb idi biodtan değiştirdim) ram 4 gb ddr 3 ama 3,45 gb kullanılabilir yazıyor anakart asus x55c işletim sistemi windows 8 single languege
bu leptopu aldığımda acayi hızlıydı crysis 1 i 20 fps lowda oynatıyodu sonra ne oldu bilmiyorum fps 5 e düşmeye başladı her marka virüs programıyla tarattım bişey çıkmadı bu düşüşün sebebi nedir bide kullanılabilir miktar niye 3,45
güncellemeleri kapa antivirus kapat aero efectlerini kapa pil ve ekran kart ayarlarını performansa al...oyle bir dene..
antivirüs kaatma dışında hepsini yaptım zaten
Windows işletim sistemlerinde geçmişten bugüne dek çeşitli görsel öge ve efektlere yer veriliyor. Görsel efektler elbette sistem kaynaklarını kullanıyor. Sistemden en iyi performansı elde etmek için görsel efektleri devre dışı bırakabilirsiniz. Bunun için fare imlecini ekranın sağ alt köşesine sürükleyin ya da klavyenizden Windows + C tuşlarına basın. Sağ kısımda beliren panelde “Ayarlar” butonuna tıklayın. Açılan menüden “Kişisel bilgisayar bilgisi” seçeneğine girin. Açılan “Sistem” penceresinde sol bölümde yer alan “Gelişmiş sistem ayarları” na tıklayın. “Sistem Özellikleri” penceresinde “Gelişmiş” sekmesini görüntüleyin ve “Performans” bölümündeki “Ayarlar” butonuna tıklayın. ordan en iyi performans için ayarlaya bas
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme