Şimdi Ara

Laptop wow cdlerini görmüyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar dün laptopıma wow yüklemeye calıstım cdler önceden vardı ancak ne classic ne tbc ne wotlk nede cataclysm cdsini görmüyo laptop (cd okuyucusunda bi problem oldugunu zannetmiyorum cünkü müzik cdlerini vs. calıstırıyo) Bu sorunu nasıl halledebilirim yada oyunu baska nası bi yolla laptopa yükleyebilirim yardım ederseniz sevinirim :)

• Bunun için üç yol var.

- Birincisi direk sitesinden indirmek.
    - İkincisi ISO dosyalarını yaratıp (tabi bunun için en azından laptopın cdyi görmesi lazım diye düşünüyorum) daha sonrasında Daemon Tools programını kullanarak, ISO dosyalarını virtual driverlara mount edip o şekilde kurulumunu yapabilirsin. Gerekli detay bilgiyi Google aratarak bulabilirsin zannediyorum. Ben çok oldu yapmayalı bu işlemi, tam hatırlamıyorum.
    - Üçüncüsü bir arkadaşında herhangi bir portable diske oyunu kaydedip, USB vasıtasıyla kendi laptopına datayı yüklemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dübel -- 14 Ekim 2011; 18:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Bunun için üç yol var.

- Birincisi direk sitesinden indirmek.
    - İkincisi ISO dosyalarını yaratıp (tabi bunun için en azından laptopın cdyi görmesi lazım diye düşünüyorum) daha sonrasında Daemon Tools programını kullanarak, ISO dosyalarını virtual driverlara mount edip o şekilde kurulumunu yapabilirsin. Gerekli detay bilgiyi Google aratarak bulabilirsin zannediyorum. Ben çok oldu yapmayalı bu işlemi, tam hatırlamıyorum.
    - Üçüncüsü bir arkadaşında herhangi bir portable diske oyunu kaydedip, USB vasıtasıyla kendi laptopına datayı yüklemen.

Sagol yardım icin 1. yolu kullanıp sorunumu cözdüm. Ama hala laptopın cdleri neden görmedigini anlayamadım ne yazıkki : /
  • varsayılan tarayıcını internet explorer yapıp bir dene.
  • Benim de başıma gelmişti. Arkadaşın orijinal cd lerini clone cd ile boş dvd lere yazdırmıştım. Fakat problemsiz yazdırmama rağmen cd sürücüye taktığımda kopyalanmış cd yi pc görmüyordu. Orijinal de bir problem olmuyordu. Şayet durum bendeki gibiyse okumuyordur, sebebini bilmiyorum ama okumuyor. Orijinal olupta okumuyorsa cd ya da cd sürücü de bir sıkıntı var demektir.

İndirip kurman en sağlıklı yol olmuş. Yoksa cd ile uğraşıp kurmak zaman alan, sıkıntılı bir iş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 harddiski görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    pc açılmıyor ( laptop )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.