Bildirim
LAPTOP YARDIMI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ayarlardan wide screen i denedin mi? -
onu nerden yapıoz? -
options/video da display mod var onu widescreen yapacaksın. eğer o zaten widescreen ise ekran kartının (ati için yazıyorum nvidia da biraz daha farklı kelimelerle belirtilmiş olabilir) ayarlarında panel ayarları diye bişey var, orda "görüntüyü ölçekle - tam panel boyutu" nu seç. zaten şekillerle gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 31 Aralık 2007; 22:59:40 > -
hoca bende dell latıtude 120 L WAR.Böyle grafik ayarı yok ne yapabilirim baska?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercy -- 1 Ocak 2008; 0:31:54 > -
netten baktımda Intel® GMA 900 varmış senin alette hiç kullanmadığım bi kart o yüzden başka bişey söleyemicem malesef. notebook bölümüne sor bence bilen çıkar. -
quote:
Orjinalden alıntı: suicide
netten baktımda Intel® GMA 900 varmış senin alette hiç kullanmadığım bi kart o yüzden başka bişey söleyemicem malesef. notebook bölümüne sor bence bilen çıkar.
sağol ilginlendiğin için -
suicidenin dedikLeRi doqruyardıM edemediM gec kaLdım sory -
oyundanmı kaynaklanıyor hepmi böyle?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X