Şimdi Ara

Laptop yatay çizgiler ve görüntü gidip gelmesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Laptobum var öncellikle.Bugün bir film izliyordum bir anda ekran 2 saniye simsiyah olup geldi ne olduğunu anlamadım filmdendir dedim bıraktım.Sonra oyuna girdim oyunda alt tab yaptığımda masaüstünde yatay çizgiler geçti yukarıdan aşağı 1 2 tane geçti bende bilgisayarı kapattım açtım bir sorun yoktu gene oyuna girdim tekrar sonra oyun bitti bu sefer yine çizgiler geldi yeşil yatay çizgi görebildim belki başka renklerdede vardı hatırlamıyorum sonra görüntü gidip gelmeye başladı titreme oldu gibi görüntü gidip geliyodu yukarıdan aşağıya kayıyordu falan baya bir eğlendi kendisi.Sonra gene kapattım açtım ekran kartı güncellemesi yaptım şuan bilgisayardan yazıyorum oyunda oynadım sıkıntı yok gibi fakat ben ekran kartının gidici olduğunu düşünüyorum yada başka bir donanımsal sorun olsa gerek bilgisayarı geçen yıl aldım.Pek açıklayamamış olabilirim tekrar yaparsa fotoğraf çekmeyi deneyeceğim.Teknik servisemi vermeliyim direk acaba yardımlarınızı bekliyorum.Ekran kartım 960M.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLord -- 25 Eylül 2016; 19:44:25 >

• Monitoru oynattiginizda oluyorsa ve kayboluyorsa soketten kaynakli olabilir, hic dokunmadigin halde cizgiler cikip kendiliginden kayboluyorsa ekran kartindan olma olasiligi fazla. Garantisi varsa garantiye yolla devam ederse disarda yaptirma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paradox08 kullanıcısına yanıt
    Oynatmıyorum hocam monitörü.Dokunmuyorum pcyi kapatıp açınca geçiyor.Garantisine bakacağım hocam geçmediyse göndereceğim galiba.
  • ekrana giden görüntü kablosunun soket girişinde temassızlık var. içini açıp düzgünce tekrar takmalısın
  • nitroslive kullanıcısına yanıt
    Ekran kartından falan değil yani öylemi hocam ? Pek anlamam bilgisayar parçalarından o yüzden bilgisayarcıya götüriyim dediğiniz kabloyu kontrol ettireyim öyleyse.
  • sLord kullanıcısına yanıt
    ekran kartındanda olabilir tabiki fakat çoğunluğu temassızlıktan oluyor
  • ekran kartı chipset ben gidiyorum diyor chşipset tamiri 160 tl sıfırı 300 tl hazırlıklı ol ekran ise iş biraz daha zor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.