Şimdi Ara

Laptop yere düştü bi kere açıldı sonraki açmamda hata kodu yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım. Bir sorum olacak; otobüsle gelirken laptopum yere düştü çantasındayken, inşallah birşey olmamıştır diye diye geldim geldiğimde ilk iş bilgisayarı açtım açıldı gayet normal sorun yok. Ondan sonra wifi adaptörünün sürücüsünü yükleyeyim dedim yükledim yeniden başlattım mavi ekran geliyor artık : irql not less or equal kodlu hatayı alıyorum. Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor, şu anda hata bilgileri toplanıyor diyor fakat hep %0. Anlayacağınız hala açamadım laptopı. Toshiba satellite L850-171 / win8 Pro. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenli modda açıp sürücüyü kaldır. Doğru sürücüyü kurduğundan emin ol.
    -Sorun Ram'den kaynaklı olabilirmiş. Yapabilirsen Ram yuvalarını kontrol et/ettir.
  • ramler yerinden cıkmış olabilir kardeş yinede bir içini açtır bir baktır ram olmasa başka bir şey ama donannım olsaydıda açar açmaz verirdi mavi ekran sen açmışsın biraz kullanmışssın hayırlısı
  • Aynısı başıma geldi.

bayramda memlekete gidiordum.yalansa foruma girmiyorum birdaha.

1-2 saat bekledim bataryayı çıkarıp.sonra kendiliğinden açıldı.biraz bekle tekrar dene

bu arada aldığın hata kodu bu değil mi IRQ_NOT_LESS_ fln fln değil miydi blue screen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 20 Ekim 2013; 21:41:18 >
  • Ramleri kontrol ettim tekrar taktım onda i sıkıntı yok. Bakalım bataryayı çıkarıp bekleyim biraz :) bilgiler için çok teşekkür ederim beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: rorita

Aynısı başıma geldi.

bayramda memlekete gidiordum.yalansa foruma girmiyorum birdaha.

1-2 saat bekledim bataryayı çıkarıp.sonra kendiliğinden açıldı.biraz bekle tekrar dene

bu arada aldığın hata kodu bu değil mi IRQ_NOT_LESS_ fln fln değil miydi blue screen ?

Evet hata kodu : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

• quote:

Orijinalden alıntı: accepter le progrès

Güvenli modda açıp sürücüyü kaldır. Doğru sürücüyü kurduğundan emin ol.
    -Sorun Ram'den kaynaklı olabilirmiş. Yapabilirsen Ram yuvalarını kontrol et/ettir.

Güvenli modda açamıyorum , biosa giremiyorum press f2 to enter setup vs vs ekranı gelmiyor direkt win logosu çıkıyor sonra bu hata

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F2 ya da F8'e sık sık basmayı ya da basılı tutmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accepter le progrès

F2 ya da F8'e sık sık basmayı ya da basılı tutmayı dene.

Denicem eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.