Şimdi Ara

Laptop Yere Düştü SS’li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Menteşeyi bilmem ama benim ekran için en az 1000 lira isteyeceklerine eminim o yüzden hiç yollamak istemiyorum. Menteşeler dışında bi sorun yoksa dışarda da yaptırırsın bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fatalrhymer16 kullanıcısına yanıt

Benim götürdüğüm yerel esnaftı hocam çok söylüyorlar ondan da olabilir. Umarım size çok hesap çıkarmazlar bilirim o acıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porazo -- 2 Temmuz 2020; 9:58:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama laptop da klavye mouse ile kullanırsan harbi masaüstü al direkt :D şaka gibi

hocam sen bence hiç uğraşma elin yatkın değilse berbat edersin garantiye göndermen daha iyi olur parası neyse ver yaptır daha berbat edersen dönüşü olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdmi kablosu alip geldim. Televizyona taktım şimdi. Harddiskte veya başka bir yerinde problem yok sadece paneli gitmiş aletin. Yapacak bir şey yok artık degistiricez.

• Ekrana dikkatli bakınca çatlakları görebildim arkadaşlar kablo işi falan değil yani. İnternetten baya bi araştırdım flex kablosunda sıkıntı olan bilgisayarlarda yalnızca çizgiler var, bendeki gibi saçmasapan bir renk cümbüşü yok. Yardımcı olan/olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.

Laptop Yere Düştü SS’li

• Daha yeni kendi panelimi değiştirdim. Ekran demeyin panel deyin.

Gsync lı panel olduğu için muadil paneller işimi görür mü sorusu vardı aklımda. Ama çoook uzun araştırmalar sonucunda 1400 tl istenen paneli 700 tl ye Alfa Bilgisayarda buldum. Siteleri çoook geniş. Ankarada bir firma. Anında gönderdiler. Ve birebir tam uyumluydu.

Panellerin slim i var pin sayısı var bir de board yeri var. Bende en büyük sorun board du. Muadil paneller çalışıyor ancak board u uymuyordu ve kasa kapanmıyordu. O nedenle kaçağından emin olun.

Değiştirmesi de atla deve değik5. Hatta hiçbir tamirci sizin hassasiyetinizi göstermez. Vida sıkarken makine kullanmayın elle sıkın.

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Değiştirmesi çok kolay geldi gözüme baktım internetten baya ama benim için sıkıntı olan nokta doğru paneli satın almak. Çözeceğim bir şekilde insallah. Cok tesekkurler.

• Ekranı açın. Paneli çıkarın. Üzerinde etikette modeli yazıyor. Msi dan çok var nette. Muadili de inanılmaz çok. Board panelin altındaydı yanlış hatırlamıyorsam. O nedenle fiyatları makul. Kesinlikle orjinal alın. Sitelerde açıklama kısmında muadil olup olmadığı yazar dikkat edin.

Panel de flex olmaz 30 pinlik bağlantı kablosu vardır sadece.

Cok tesekkur ederim moralim yerine geldi sayenizde. Dediginiz sekilde yapip siparis veririm.

• benzer olayı geçen sene yaşadım. benim panel direk kırıldı.
    bilen bilir, samsung lara başka panel uymaz, gece gündüz aradım sonunda tahminim yan sanayi bi panel buldum 800 tl ye.
    kendim değiştirdim videolar sayesinde (oldukça kolay bi işlem)
    lakin düşmenin etkisiyle olacak ki bi türlü eski randımanına kavuşmuypr bilgisayar, şimdiki aklım olsa ssd ve ramleri söküp çöpe atardım muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slawek-onlineyoutube
    MSI GL62M 7RDX wymiana matrycy | GL62M 7RDX screen replacement
    https://www.youtube.com/watch?v=WDV11Yusjtc&feature=youtu.be

Youtube de video çok. 120hz ips takan bile olmuş. Önemli olan laptop modeli değil panel modeli. Sizinkinden çok var. İyisini bulun takın derim.

Bağlantı kablosu da wifi kartının yanındaki siyah kablo.

• Videoda panel kodu görünüyor. Netteki ilanlara dikkat hepsi "uyumlu" diyor. Eyw uyumlu ama orjinal değil. Orjinal alın ya da yükselten uyumlu alın. İps panel gibi Laptop Yere Düştü SS’li Laptop Yere Düştü SS’li

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3A90C5572

Cok tesekkur ederim moralim yerine geldi sayenizde. Dediginiz sekilde yapip siparis veririm.

İstanbul ya da Ankara'da iseniz büyük bir tamirciye gidin. Elinizde sadece panel de olabilir. Vida ve soket yerlerine bakin. Board kalinliği ve yerine bakin. Güzel ips 120 hz mat panel alin derim. Laptop sağlamsa güzel bir yatirim ollur :)

• Zafonte kullanıcısına yanıt
    Hocam naptın 200 liralık ssd’yi alabilene kadar kırk takla attım öğrenci adamız nasıl atayım rami ssd yi çöpe :D

• Yazdığın gibi uymayan ekranlardan alsan çalışır ama kablo uzatmasıyla bağımsız olarak kullanabilirsin. Değişik olur, duvara bile asabilirsin.

Hocam çok yardiminiz dokundu cok cok tesekkurler tekrar ancak Samsun’da yaşıyorum. Bir de internette panel için orijinal dense dahi orijinal olmayan ürün kakalama ihtimalleri yok mu? Tam olarak nasıl anlayabilirim orijinal olup olmadığını? Bir de orijinal takmasam ne kaybederim? Yine FHD 60 hz olduktan sonra orijinal olmasa da aynı performansı alamam mı? Veya orijinal olmadıkları için FHD yazan ürünün HD gelme ihtimali falan mı var? Bir de yanlış anlamadıysam orijinal almayacaksan da yükseltme yap en azından demişsiniz değil mi? Çok soru sordum umarım kafa ütülemiyorumdur. Simdiden tesekkurler.

• por favor kullanıcısına yanıt
    Hocam eski laptopum duruyor evde simdi aklima geldi, acer marka. Baya eski ama muhtemelen 2013 civarı alınmıştı. Onun panelini takmayı düşündüm idareten yeni panel alana kadar, çünkü o laptop çalışmıyor. En azından panelinden yararlanmis olurum diye dusunmustum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.