arkadaşlar şimdi bir proje üzerinde çalışacağım sizden yardım istiyorum acilen , yanlış yere açtıysam taşınsın. şimdi benim laptopun hoparlörleri bana fazla etkisiz geliyor helede basslı şarkılarda pek bir heyecan vermiyor.Bende hoparlör yapmaya karar verdim. Köpük tabaktan falan oluyormuş ama genelde benim net yavaş ve videoları göstermiyor.Resimli veya yazı ile anlatım yapabilecek varmı , malzeme olduğu kadar az olsun ve kolay olursa süper olur laptopa direkt kablo ile bağlamam lazım ne deniyor ona bilmiyorum :D acil yardımlarınız lazım konuya akın edin :D
hangisini önerirsin ben kendim yapmak istiyorum ama kolay olursa :D bütçe 20 tl :D
arkadaşım isteğini anlamış değilim evine laptopu bağlıyacağın bir ses sistemimi istiyorsun yoksa ufak bişeymi ama heriki isteğinde 20 tl ile çözülcek şeyler değil elektronik bilgin olmadığı yazdıklarından belli şimdi sana bi devre şeması versem al bu devreyi yap yanınada basını kabinini bağla desem sn hem anlamıcan söğlediklerimden hemde 20 tl ile kabinin suntasını zor yaptırırsın yani git bi bilgisayarcıya parana görebi 2+1 mi alıon 1+1 mi alıosan al bak goldmaster mobile-10 var araştır sesi çok gsl ondan al pişman olmazsın
s220 yi öneriririm sahsen ben dün 33 tl ye aldım bimeks acılısından cok hesaplı bence fiyatına görede normal fiyatındada oldukca iyi
ya adamlar köpük tabaktan falan bir baslı hoparlör yapmıştı hoşuma gitti.Usb kablosu ile bağlayacağım bir sistem olacak.Bu olmazsa satın alırım bi sistem artık.20-30 Lira civarı yada daha az bass çok kaliteli olacak birde az yer kaplayacak.Logitechlerde böyle şeyler vardı galiba önerileriniz nedir ?
@wahdet35tr
arkadaşım orta boyutlu küçük bir sistem arıyorum 1 tane bass olsa yeter mid tiz falan gerek yok , laptopun kendi hoparlörüzaten veriyo bass lazım ucuza ve küçük olmalı.Yada kendim yapıcam.
Bass "çok kaliteli olacak" ama köpükten olacak olayı biraz sakat... Devşirme usulüyle bir şeyler yapmak tabi ki mümkün, güzel de olabilir ama "çok kaliteli" biraz büyük kaçtı Ayrıca şöyle sağlam bir ses kartı olan bir makinada yüksek wattlı wooferlardan bişeyler dinlemeden bass konusunda "çok kaliteli" falan deme sakın. Dediğini anladım ama köpükle falan olmas o. A-ah.
valal beni dinlersen paranı biriktir ve iyi orta bir ürün al s220 tarzı parası 60/70 civarında ses cıkıs watt ı yüksek olan bir ürün almanı tavsiye ederim ayrıca 130 a cok iyi sistemler var
kaliteden kastım uzun lafın kısası bana bass lazım ve küçük olmalı.
ben seyehat falanda ediyorum taşınabilir ve ucuz bir ürün biliyormusunuz.bass
Arkadaş senin cinsiyet bayan olabilir mi acaba? Son kız arkadaşım senin gibiydi. "Hem kalite olsun, hem basslı olsun, hem taşınabilsin, hem ucuz olsun, hem o olsun, hem bu olsun, biraz da suyundan olsun"...
Bazı şeylerden feragat etmen gerekecek illa ki... Taşınabilir hoparlörde bass bekleyemezsin fazla. Basslardan gerçekten keyif almak için subwoofer şarttır. 2 tane tweeter'la bass alamazsın. İstediği kadar kaliteli olsun. Eşek kadar sub'ı ortalarda gezdirirken de taşınabilirlik güverteden denize uçuyor... Sen ne istediğini tam olarak belirle, ondan sonra devam edelim bence konuya. Böyle gitmeyecek bu komaya sokacaksın sen bizi belli oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme