Ben elimdeki Toshiba a200 ve Samsung 19" (940 bw) monitorle istedigim kaliteyi yakalayamadim - hem goruntu kalitesi ayni monitorun PC ye baglanmis halinden kotu hemde farkedilebilir bir titresim soz konusu (LCD olmasina ragmen). Bundan once Fujitsu bir laptopta da ayni olayi yasamis, laptopun kalitesizligine vermistim (malum v2045 ) ancak durum bu yeni laptopta da ayni.
Sizin tecrubeleriniz neler, ne yapilabilir?
Not: Sistemim soyle: ekran karti surucusu guncel, monitorun nin surucusu kurulu degil (gereksiz zaten?), cikisim standart DSub (yani eski tip kablo - DVI degil, Toshibanin eksigi :()
Tesekkurler...
bende de aynı sorun var. notebooktan lcd ye bağlayınca görüntü ve renkler kötü çıkıyor.
iyi görüntü için bilgisayardan en kötü ihtimal dvı şart diye biliyorum.mesela ben acer 5920g model laptopımı laptopın hdmı bağlantı noktasında HP w2207 lcd monitöre sorunsuz şekilde bağladım.(hdmi/dvi döniştirici ile)..görüntü çok iyi.ama laptopın lcd'sinin maks. desteklediği çözünürlük düşük olduğu için laptopın lcd ekrarnını kapatınca mükemmel görüntüye ulaşıyorum.2 lcd aynı anda açık olunca görüntü çözünürlüğü düşük olduğunda monitör kötü gösteriyor.
sony sdm-s95dr monitör bağlıyorum görüntü mükemmel oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme