Şimdi Ara

laptopa ram alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopuma 4 gb ram almayı düşünüyorum fakat mhz uyumluluğu hakkında bi fikrim yok.cpu-z ile baktığımda 665.1 mhz diyor (1333mhz heralde).bunun yanı sıra anakartımla uyumlu mu nerden anlayabilirim.?

bir de bu netten ramlere baktığımda value ram diyo ne farkı var?

yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alduinn -- 31 Ağustos 2015; 23:20:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alduinn

laptopuma 4 gb ram almayı düşünüyorum fakat mhz uyumluluğu hakkında bi fikrim yok.cpu-z ile baktığımda 665.1 mhz diyor (1333mhz heralde).bunun yanı sıra anakartımla uyumlu mu nerden anlayabilirim.?

bir de bu netten ramlere baktığımda value ram diyo ne farkı var?

yardımlarınızı bekliyorum

Selam,

Laptopun marka modeli nedir ona göre önereyim

• hocam laptop bu olması lazım NP-RV520-S03TR ama siz yine de samsung rv520 diye aratın samsungun sitesinde aynı laptopun farklı özelliklileri var.buyrun bu da aida64 ten anakart:
  • quote:

Orijinalden alıntı: alduinn

hocam laptop bu olması lazım NP-RV520-S03TR ama siz yine de samsung rv520 diye aratın samsungun sitesinde aynı laptopun farklı özelliklileri var.buyrun bu da aida64 ten anakart:

Selamlar,

Makinanıza 2x4GB modül takabiliyorsunuz. Kingstonda KVR13S9S8/4 kodlu ürünü kullanabilirsiniz. yada 1333 mhz olan notebook ramlarında 4 gb herhangi bir modülü takabilirsiniz.

• hocam çok teşekkür ederim aradığım cevap buydu.

son olarak bu value ramlerin farkı nedir?bir de ram alırken markanın bi önemi yoktur demi yani hı level falan var fiyatları farklı ucuzunu alsak sorun çıkmaz değil mi?
  • https://bilendenal.com/urun/kingston-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-notebook-bellegi-kvr13s9s8-4/?identity=2697847071477786464 burda kingston videosu var aşağıdada bazı garantiler var uyumluluk garantisi v.s. gibi onları ucuz markalar karşılıyorsa neden olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.