Arkadaslar laptop aldim yeni eskiden masaustunde oynuyordum. Laptopdan wifi ile baglananlar cevaplayabilirmi?
Bazen,ping dusmuyor. Ping normalken bile sanki gecikme var gibi. Masaustunden oynuyorum oyle bir gecikme yok. Laptopdayken kendi kendime cs farki yiyorum. Ping yok ama gecikme var. 2 aydir girmiyordum benden kaynaklimidir? Yoksa wifi ile baglandigim icin olabilirmi? sorunlarimdan biride ping yok tf giriyorum 300 ping oluyor. Tfye girdigimi goruyorum sadece. Fps sorunum yok. Yardimci olurmusunuz?
3 senedir laptoptan lol oynarım 50 ping stabil
tabi na serverında değilsem
modemine ulan uzaklığınla alakalı olabilir. ben evde Avea 3g kullanıyorum telefonla hotspot olarak 110-120 arası ping oluyor. üzerine çıkmadıkça fazla bir gecikme olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: GuardsmanBob
3 senedir laptoptan lol oynarım 50 ping stabil
tabi na serverında değilsem
Wifi ilemi baglaniyorsun?
Saliselik gecikme hissediyormusun???
Trde bende en az 80 oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: nofear666
modemine ulan uzaklığınla alakalı olabilir. ben evde Avea 3g kullanıyorum telefonla hotspot olarak 110-120 arası ping oluyor. üzerine çıkmadıkça fazla bir gecikme olmuyor.
Modemle aramda 25 cm oluyor dibinde oynuyorum. Acaba banami öyle geliyor laptopa alışik olmadigim için
quote:
Orijinalden alıntı: Kill Or Dead
quote:
Modemle aramda 25 cm oluyor dibinde oynuyorum. Acaba banami öyle geliyor laptopa alışik olmadigim için
Alıntıları Göster
Ben wifi ile oynuyorum sabahları 60 öğlen ve akşam 76 oluyor en fazla gece 52 falan gördüm.Pek etkilemiyor ama cevrende fazla wifi olması kanal yüzünden biraz yükseltiyor.
eğer ping 300 de ise sana öyle gelmiyor bariz sıkıntı var. güncelleştirme falan yapıyorsa veya torrent benzeri programlar varsa onlarda dl hızını düşürür.
quote:
eğer ping 300 de ise sana öyle gelmiyor bariz sıkıntı var. güncelleştirme falan yapıyorsa veya torrent benzeri programlar varsa onlarda dl hızını düşürür.
Hayir hocam anlatayim
300 400deyken zaten oynanmıyor ama normalken(1 yildir sabit 70 pingle oynuyordum normal hali 70) 70 deykende ping yokkende sanki saliselik gecikmeler oluyor. Bazen abartiyorum gibi geliyor ama oyunda bir wawein yarisindan cogunu kaciriyorum. Asil sorunum bu ping yokken bile var gibi olmasi.
Wireless stabil bir bağlantı türü değil. Kopma ping düşüp artması gibi olayları sıkça yaşarsın. Oyun oynayacağın zamanlar için ayrı bir ethernet kablosu al