Şimdi Ara

Laptopdan cızırtılı sesler çıkıyor Moralim çok bozukkk yardımmmmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DEll marka i5 işlemcili daha bugün aldıgım laptopdan sessiz ortamda duyulucak kadar ama benim moralimi çok bozan cızırtı halinde bir ses gelior 4-5 saniye kesiliyor sonra devam ediyor çok tiz bir ses cızcızcız diye moralim çok bozuk lütfen yardım edin bu donanımsal bir sorunmu yoksa normalmi ? :( :( :(

• Bu ses haporlordenmi geliyor yoksa laptopun icindenmi icinden geliyorsa buyuk olasilikla hdd den geliyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptobun içinden geliyor sol alt kısımdan
  • Bu ses tikirti cizirtiya benzer bir sesmi?

• Korkmayin o hdd sesi büyük ihtimalle bendede oluyor sessiz ortamda aralikli bir ses geliyor ancak performans kaybi yasarsan sorun olur bazi hddler böyle biraz sesli calisabilir

• cızıtı gibi cızcız bazen ses artıyo bazen durmuo hiç :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marko Zaror

cızıtı gibi cızcız bazen ses artıyo bazen durmuo hiç :(

Ne gibi durumlarda artıyor ses yada kesilmiyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 dk önce laptobu kapatırken kapanıyor diyor kapanmıodu elle kapattm ama pcde kasma yok
  • çok fazla değil ama kamera felan acınca biraz artıyor yogunllugu
  • Marko Zaror M kullanıcısına yanıt
    sifirsa garantiye ver baksinlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ay_tech kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı daha bugün aldım korkuyorum eldeki bulgurdan olmayim :S
    olmazsin..servis olumlu yada olumsuz rapor yada servis formu verecek zaten..sorun yoksa neden oldugunu aciklarlar..sorun varsa sorunlu parca degisir..ilerde aynisini yaparsa tekrar yakin zamanda olmussa yenisini taleb edin.

• ay_tech kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı golddan aldım tekrar goldamı gıtmem gerekior dellin servisi kapıya kadar gelior diorlarda
    gold m.h yi ara sor..oraya kadar gitmene gerek yok.

• 7 gün içinde cayma hakkın var. Ondan sonra çok geç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marko Zaror

bilgisayarı golddan aldım tekrar goldamı gıtmem gerekior dellin servisi kapıya kadar gelior diorlarda

O laptopu degisime aldirin; gidin ve yenisini alin; servise giderse birsey yok deyip geri gelir. 1 ay serviste beklediginle kalirsin;

Gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen13 -- 23 Nisan 2015; 21:47:26 >
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    öyle bir hakkım varmı ? varsa hemen gidip değiştiririm
  • bugün gold mağazasına gittim anlattım dün aldığım laptopun içinden cızırtı geldiğini(elektrik kaçağına yada kapı gıcırtısına benzer bir ses diyip teşbihde yaptım) laptobun kusurlu olduğunu söyledim ve değişim talep ettim ve ordaki satış elemanı baktı kulağını koydu (sanırım cızırtı sesini duydu) ve ordaki üst mertebe birini çağırdı ve o dinledi fakat onun oldugu yerde biraz gürültü olduğu için duyulmadı bende duymadım hadrddiskte sorun oldugunu söyledim oda olmadıgını iddaa etti sonrada 1 ay boyunca değişim talep etme hakkım oldugunu söyledi 1 hafta beklememi ve eğer sorun geçmezse tekrar gelmemi ve laptobu dell e yolluyacağını ve eğer kusur görürlerse değişim yada iade olabileceğini söyledi şimdi napim kararsız kaldım evde laptopu actım cok cok az bir ses ve örneğin elektirik kaçağı gibi bir ses geliyor bazen 2-3 saniye kesiliyor acaba benmi yanılıyorum sizce laptobdan böyle ses gelmesi doğalmıdır yoksa değişim talebimi devam ettirmelimiyim?
    edit: bilgisayar boştayken bu sesler nadiren oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marko Zaror -- 24 Nisan 2015; 18:27:35 >

Seni bilerek bir hafta bekletecekler böylece iade sürecin bitmiş olacak. Başıma geldi çünkü akıllandım artık seni yakmalarına izin vermeyeceğim. Onlar seni oyalayacağı için sen git tüketici haklarına beni oyalıyorlar diye, orada belge iste ürünün bozuk iade talebi için yada cayma hakkını kullan... Çabuk olsan iyi edersin hakkın elinden gidecek. Birde ekstra olarak, orada açıkta aynı laptop varsa onu dinle. Ama senin yerinde olsam elindeki ürünü değiştirmeyi değil elimden çıkarmaya çalışırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 24 Nisan 2015; 19:54:50 >
  • Birde GOLD mağazasının ürünleri kakalamak için müşteriyi kullandığını görmüş olduk. Kipa ve Gold mağazalarından uzak durun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.