arkadaşlar zaten acıkca dvb-t olarak belırttım... herkesın bıldıgı gibi uydu yayınlarını dvb-s ler alıyor.bunun nasıl acıklaması olabılır kı.... ayrıca su anda buyuk ıllerımızde dvb-t yayınları mevcut... ocak ayından ıtıbaren deneme yayınına gectiler....
dvb-t: karasal digital yayın. urunun kendısı ıle gelen ufacık anten ıle her turlu konumda digital olarak cekebılen bır yayın.yanı dısarı bır anten kurmanıza gerek yok...radyo yayını gibi. ıstersenız araba ıle gıdın bu yayını cok rahat alabılilirsiniz.
dvb-t: karasal dijital yayın... evet.. ben de dedim havadaki dijital yayın diye yani millet analog antenle kıyas yapıp anlasın diye ;) bak türkiyede dvb-t yayını olduğunu bilmiyordum.. bir araştırayım bakalım ne kadar doğru...
Arkadaşlar, skyvision usb 2.0 Dvb-S ve Dvb- T' yi destekleyen digital tv kartı var 250 ytl civarında veya pinnacle 400e usb 2.0 Dvb- S kartı var aynı fiyat civarında
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme