Şimdi Ara

laptoplar için tv kartını konusalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben asus a6vq sıparıs ettım pazartesı elımde olacak ben ogrencıyım ve evde kalıyorum bu durumda tv ıhtıyacımıda bılgısayırımdan karsılıyorum laptop almak ıcın bılgısayarımı sattım ve sımdı laptop a bır tv kartı almak gerekıyor bu konuda bılgılı arkadaslardan yardım beklıyorum oncelıkle tv kartı ekrankartının uyumlu olması gıbı bır olay varmı yoksa butun tv kartları butun ekrankartlarıyla calısırmı??

tesekkurler.saygılarımla.............

• EVET ARKADASLAR YOKMU Bİ BİLGİSİ OLAN BU KONUDA
  • harici tv kartı takacaksın.
  • pcmcı dan tv kartım var elımde bır kere kullandım bunu satabılırım sana.... hem analog hemde dıgıtal(dvb-t) yayınları alabılıyor.

fıyat olarak 150$ istiyorum.

kolay gelsın
  • peki arkadaslar tavsıyenız ne olur laptopiçin ekran kartı almayı dusunsek analog dıgıtal fark etmez marka model tavsıye edersenız sevınırım

bu arada ender arkadasım senın tv kartının tam modelını verırmısın sıfır fıyatı ne kadarhem analog hem dıgıtal olması cok ıyı

saygılarımla...............
  • harici tv kartı alacaksan dikkat et. bilgisayarında line-in girişi var mı? çünkü çoğu harici tv kartının usb ile birlikte ses için line-in girişine bağlanması gerekiyor ve yine çoğu dizüstünün line-in girişi yok
  • tesekkurler rahjman ancak hala butun tv kartlarının butun bılgısayarlara olup olamayacagı hakkında bı bılgı yok

saygılarımla............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dozer2020 bendede a6v var line in giriside var merak etme o konuda. ama ordan oaray bı kablo uzanmasıda cok gıcık olur acıkcası. neyse sımdı bende dusunuorum bı tv kartı almak. ve arkadstakı modelı baya beendım bole bısı oldunu bılmıyodum hem dıgıtal hem analog. bizim evde uydu var aletı ona baglamak ısterım acıkcası. ayrıca uydu olmadıgı zaman baska yerdeykende air olarak kullanmak ısterım. ama eskı tıp uydulu analogtan ıstemem. havadan frelkans hesabı alsın yayını kılcık antenle. ne olcak sımdı napacam :) ne alıyım
  • ben bu soruyu genişleteyim istersen ne alalım?
  • Bende de a6 var. avremedia kullanıyorum. hem air, hem kablolu gayet net gösteriyor. Hatta kameradan kayıt bile yapabiliyorum. Ancak, çok fazla ısınıyor.
  • model ve fıyat verebılırmısın bılıyorsan bır lınkte olur buarada kablo yayın dıjıtal mi?soru sacma gelebılır ancak bılmıyorum kusura bakmayın

saygılarımlaa.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozer2020 -- 2 Mart 2006; 11:53:44 >
  • unutmadan ac201920 aramıza hosgeldın
  • kablo yayın dijital degil. dijital canak ile oluyor. bende dun butun gece enderın dedıgı gıbı bır tv kartı aradım ama bulamadım hem analog hem dijital yayın alan. marka ve model belırtırse bizim icin cok iyi olacak.
  • AVERMEDIA PCMCIA MPEG4 TV KARTI CARDBUS+ANTEN BUND için ne dersiniz arkadaşlar. antensiz, kablo tv ve anten ile calısabilecek bir model arıyorum. bu oyle midir?
  • @rolanddes bu kartın fiyatı ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozer2020

model ve fıyat verebılırmısın bılıyorsan bır lınkte olur buarada kablo yayın dıjıtal mi?soru sacma gelebılır ancak bılmıyorum kusura bakmayın

saygılarımlaa.....

Valla kutunun üzerinde Avermedia - averTV Cardbus yazıyor. fiyatıda 75usd + kdv civarında
  • Ben de bir harici TV kartı almayı düşündüğümden dolayı araştırmadayım.
    Hepsiburada sitesi bu tip araştırmalar için iyi bir yer.
    Almasanız bile bir sürü marka ve modelin özelliklerini öğrenebiliyorsunuz.
    (Bazen daha çok kafa karıştırıyor ya, neyse ... )

İşte size TV kartları sayfası:
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=54

Ben Avermedya'nın USB modelini düşünüyorum.
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=266&productid=bd60057

USB2.0 yi destekliyor. Uzaktan kumandası var. MPEG 1, 2 ve 4 formatında kayıt yapabiliyorsunuz. vs.

Bi de PCMCIA kartı tipi var. Ama tabii tercih meselesi.
    Kolay gelsin.

Halihazırda bir harici TV kartı sahibi olup kullanan arkadaşlar da yorumlarını yazarlarsa seviniriz tabii.

• quote:

Orjinalden alıntı: borntobewild

@rolanddes bu kartın fiyatı ne kadar?

valla bunun fiyatı fokusshopta 142,59 YTL kdv dahil..
  • AVERMEDIA PCMCIA MPEG4 TV KARTI CARDBUS
    beyler x700 ekran karı bu tv kartını desteklemiyor bilginize!..
    biraz forumda gezerseniz daha tatmin edici cevapları bulacaksınız!..
    Saygılar!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender

pcmcı dan tv kartım var elımde bır kere kullandım bunu satabılırım sana.... hem analog hemde dıgıtal(dvb-t) yayınları alabılıyor.

fıyat olarak 150$ istiyorum.

kolay gelsın

hocam marka nedir? zamaninda ben cok aramis ama bulamamistim turkiye'de de.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.