Şimdi Ara

laptoplar için tv kartını konusalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DUN TEKNOSAYI GEZDIM AVERMEDİA NIN 2 modelı dıkkatımı cektı bırısı usb den baglatıyor dıgerı ıse cartbus fıyatları 175 ytl

daha ucuza bulabılırmıyız?

hem analog hem dıgıtal olanının fıyatlarını veya bır lınk verebılecek arkadas var mı???
  • daha fazla bilgisi önerisi olan özellikle şuna daha deyinen olmadı
    pcmcia mi yoksa usb mi tercih edilmeli ?
  • alıcaksan usb almanı tavsiye ederım PCMCIA performans bakımından ve kullanıs acısından pek iyi degıl

AVERMEDYA usb al
  • usb daha mantıklı aslında ama sonuçta laptop için de alırsan usb alınmaz cardbus almak lazım laptopu kulklanış amacın zaten küçük ve taşınabilir olması o yüzden usb işi laptop için gereksiz gerçi x700 ekran kartım var ve avermesia cardbus çalışmıyo doru düzgün evde 2 tane tv kartım olmasaydı desktoplarda kesin alırdım usb yi hem desktop hem laptop kullanımı için süper olurdu...

Avermedia harici markaları alıpta cardbus ları deneyen oldu mu??? Bi sorun yaşayan oldu mu ısrarla söylüyorum avermedia cardbus x700 de sorun çıkartıyor!..

Saygılar!..
  • arkadaslar markas Lifeview dir... hem digital(dvb-t) hemde analog yayınları alıyor.... hem ntsc hem pal uyumlu farklı connektorlerı var..dvb-t ıcın antenı mevcut.... ankaradayım ılgılenenler bıldırsınler

iyi gunler
  • peki x300 destekliyormu?
    quote:

Orjinalden alıntı: Die4SaXo

AVERMEDIA PCMCIA MPEG4 TV KARTI CARDBUS
    beyler x700 ekran karı bu tv kartını desteklemiyor bilginize!..
    biraz forumda gezerseniz daha tatmin edici cevapları bulacaksınız!..
    Saygılar!..
  • @ender

Yanlışım olabilir ama dvb-t demek bildiğimiz dijital tv kartı değildir. yurtdışında var olan haliyle türkiyede olması 10 yıllar alabilecek teknoloji dijital yayın teknolojisidir. yani çatı anteni gibi ama dijital yayınları alır veya analog olarak zaten antenli antensiz çalışır... ürününü satmak için bu bilgileri vermiyorsan ayıptır.. Yanlışım varsa beraber düzeltelim lütfen...

Konudaki herkes senin bu karta, çanaktan gelen kablo bağlanınca Skystar Dijital Uydu kartı muadili olacağını düşünüyor çünkü!
    Yanlışım varsa lütfen birisi düzeltsin....

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sena23 -- 6 Mart 2006; 12:36:16 >
  • Son bir bilgi..

DVB-T digital TV reception (Europe/Austrailia/Taiwan)
  • işin ticari kısmını 2. el bölümünde yapalım yapacaksak lütfen....
    neyse bu tak çalıştır olan bi tane görmüştüm o nasıl sizce iyi bişey mi ?
  • Arkadaşlar Tv kartının USB 2.0 ı desteklemesi gerekiyor. Yoksa yeni başlayan High Definition (HD) yayınları USB 1.1 ile izleyemezsiniz.
  • hd izleyebilmen için monıtorun hd desteklemesı gerekmekte (bkz.hd Ready) Bence Usb al. Pcmcia tamam tasınıyoda sonuc olarak heryerde kablolu yayın yok (ucakta trende gdıosun pardon bı kablo ltfen ) zaten aver ın usb ler cok ta devasa degıl ama yınede boy sorunsa pcmsia derim ..
  • Evet dediklerim doğruymuş..

Digital satellite (DVB-S) ------> Çanak bağlanarak kullanılan kartlar Ör: Skystar
    Digital terrestrial (DVB-T)-----> Havadaki dijital yayınları almak için
    Analog TV -----------------------> Artık bilmeyen yok... ya rasgele anten bağla ya da kablo yayın

YANİ DVB-T özelliği barındıran hybrid kartlar (yukarıda "benim var bir tane" diyen arkadaşın dediği gibi, hem analog tv hem DVB-T) çanaktan gelen kablo ile kullanılamaz!

Ha dizüstü için DVB-S kartı arayanlarhttp://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_tv/flydvbs_mini.htm adresinden baksınlar.. Gerçi bu üreticilere sağlanan model direk son kullanıcıya değil.. direk son kullanıcı için olanı Express Card yuvasına takılıyor ama bir dışarı taşmış ki!...........
    Soldaki menüde diğer kartlar var.. Hatta masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için 3ü bir arada kartlar bile var DVB-S, DVB-T ve Analog TV..
    Bunlar Türkiyede var mı şu an? Hiç sanmıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sena23 -- 6 Mart 2006; 20:43:55 >

• arkadaşlar zaten acıkca dvb-t olarak belırttım... herkesın bıldıgı gibi uydu yayınlarını dvb-s ler alıyor.bunun nasıl acıklaması olabılır kı.... ayrıca su anda buyuk ıllerımızde dvb-t yayınları mevcut... ocak ayından ıtıbaren deneme yayınına gectiler....

dvb-t: karasal digital yayın. urunun kendısı ıle gelen ufacık anten ıle her turlu konumda digital olarak cekebılen bır yayın.yanı dısarı bır anten kurmanıza gerek yok...radyo yayını gibi. ıstersenız araba ıle gıdın bu yayını cok rahat alabılilirsiniz.
  • Walla bi bilgim yok açıkçası bence alacağın yere konuyu anlat çalışmaz ise geri verme garantisini al sonra den derim çünkü 175ytl az para değil bu arada çalışmamaktan kastım görüntünün berbatlığıdır tv de sabit bişey olunca görüntü güzel fakat harek etmeye başladığı anda ne oldu dahi farkedelemiyor!.. Kolay gelsin!..

quote:

Orjinalden alıntı: mhakanhanci

peki x300 destekliyormu?
    quote:

Saygılar!..

• arkadaşlar avermedia pcmcia carti cok ısınıyor 2cm lik cırkın görünüm sağlıyor bu da her defasında laptodunuzu cantasına koymak için cıkarmak gerekiyor +iki kez garanti ye gitti
    usb tercih edin
    görüntü olarak iyi kayıt yapmasıda gayet güzel
  • Avermedia pcmcia radyosuz modelini almıştım kart çok ısınıyordu nerdeyse el degmiyecek duruma geliyordu.Sadece bir gün kullandıktan sonra büyük ihtimalle aşırı ısınmadan turnerı yandı ve hiçbirşey göstermedi hemen gidip degiştirdim ve usb modelini aldım şu anda çok memnunum 1 aydır kullanıyorum hiç ısınma sorunu yok daha performanslı ve daha hızlı kanal deişiyor.
  • x700 ekran kartı olan arkadas urunu gelıp denıyebılırsın.calısıyorsa alabılırsın...
  • tesekkurler arkadaslar
  • evet arkadaşlar x 300 ekran kartı bu modeli destekliyor
    kendi anteni ile malum iyi çekmiyor ama işyerimde işimi fazlasıyla görecek derecede
    uydu antenine bağladım tek kelime ile süper bir kalitede
    birde normal antene bağladım onda da kaliteli gösteriyor.
    yalnız ufak bir sorun var ses görüntüden 1-1,5 cn ye sonra geliyor.

quote:

Walla bi bilgim yok açıkçası bence alacağın yere konuyu anlat çalışmaz ise geri verme garantisini al sonra den derim çünkü 175ytl az para değil bu arada çalışmamaktan kastım görüntünün berbatlığıdır tv de sabit bişey olunca görüntü güzel fakat harek etmeye başladığı anda ne oldu dahi farkedelemiyor!.. Kolay gelsin!..

quote:

Orjinalden alıntı: mhakanhanci

peki x300 destekliyormu?
    quote:

Saygılar!..

• şöyle bir olay duydum ki, bir update ile mikrofon çıkışı aynı zamanda line in olarak kullanılabiliyormuş, hakkında bir bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.