Şimdi Ara

LAPTOPLARA YÜKLENEN ORJİNAL WİNDOWS PAKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR YENİ LAPTOP ALANLAR VE DAHA ÖNCE ALMIŞ OLANLARA SORMAK İSTİYORUM.
    GARANTİLİ BİR FİRMADAN LAPTOP ALDIĞINIZ ZAMAN GÖNDERDİKLERİ LAPTOPUN YANINDA ORJİNAL WİNDOWS CD SİNİDE GÖNDERİYORLARMI YOKSA SADECE LAPTOPA WİNDOWSU YÜKLEYİP Mİ GÖNDERİYORLAR ?

• CD vermek zorundalar.
  • orjinal cd yok artık, yukleyip yolluyor hepsi...
  • benım phavilonda cd yi kendin olusturuodun bilgisayardan.
    bikereye mahsus olmak uzere.
    aldım 2 tane dvd kendim olusturdum.bi yrm saati falan aldi sanırım.
    bidaha da yapamiyorum zaten aynı seyi.
    satıcı arkadasın dediine gore markalaar artık firmalara guvenmıyor ve yanında cd vermıyor.
    windows da yuklu tutyor ve bikereye mahsusu luk sistem kurtarma cd si yapilmasina izin veriyor.
    firmalar kopyallıp cogalttı için mişşşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

CD vermek zorundalar.

zorunda filan değiller..hatta artık vermiyorlar yedeğiyle veriolar sende yüklüyorsun..ayrıca bi windows cd si yok yani..ztn önemli olan cd değil key..
    yani kopya bi cd yi elinde eğer key varsa kullanabilirsin..

bide belki şöyle birşey olabilir ama emin değilim..microsofta bi mail atarsn bende key var cd gönderirmisiniz diye belki gönderirler ama kesin bişey demiyim sadece bir tahmin
  • nasıl kopyaladın anlatırmısın
    quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

benım phavilonda cd yi kendin olusturuodun bilgisayardan.
    satıcı arkadasın dediine gore markalaar artık firmalara guvenmıyor ve yanında cd vermıyor.
    windows da yuklu tutyor ve bikereye mahsusu luk sistem kurtarma cd si yapilmasina izin veriyor.
  • Bende DELL var ve home edition orjinal var cd ile birlikte
  • Sistemin içine yüklü olarak geliyor,sen bunun bir nevi yedeğini alıyorsun,yüklerken cdkey sormuyor diye hatırlıyorum(baya oldu pro ya geçeli),içinde kendi programı oluyor çalıştırınca senden cd istiyor ve basıyor bukadar,1 defaya mahsus yapıyor bunu.
  • Ark. ben de masaüstü bilg. HP den almıştım zamanında (Aralık 99 - gerçi hala onu kullanıyorum) bilg. ile beraber iki cd ve bir win98 kitapçığı geldi. kitapçığın arkasında cd key sticker'i vardı cdlerin birinde hp için windows recovery cd si diğerinde de drivers yazıyordu. Artık çoğu büyük marka normal yükleme cd si vermiyor, recovery yapabilecek bir cd oluşturuyor veya bilg. senin yapmanı istiyor. Ama bildiğim kadarıyla orjinal işletim sist. istemezsen "benim zaten orjinal xp im var onu yükleyeceğim deyip kandırırsan .... " 30$ fiyatı düşüyorlar. Benim anlamadığım dışardan kendin almaya çalışsan 99$bu xp
  • quote:

Orjinalden alıntı: bscol

nasıl kopyaladın anlatırmısın
    quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

benım phavilonda cd yi kendin olusturuodun bilgisayardan.

windows sistem kurtarma cd si yarat diye bir bolum var.
    ona giriyorsun,sana kac tane cd lazım olduunu soyluyor,mesela ben 2 tane dvd ye bastım.cd olursa 8,9 tane falan oluyor.
    daha soora "ileri" diyerek devam ediyorsun.bi 15 dakka soora falan 2.cd yi istiyor.toplamı da yarım saat falan suruyor.
    son derece basit biri işlem ancak sadece bir kereye mahsus

• yani yedeklediğin 2 tane dvd yi daha sonra bilgisayarın çöktüğünde yada virüs girdiğinde format atıp o dvd lerle tekrar windows kurabilirmisin?
  • aynen oolle olması gerekıyor.
    yanında verdikleri cd yi kullanıcı yapmiş oluyor yani.
  • tabiki ztn yedeğini alman da bunun için..herhangi birşey oldğunda yedek dvdyi takıp boot ettiğnde direk karşına çıkıyo yönergeler
    quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

yani yedeklediğin 2 tane dvd yi daha sonra bilgisayarın çöktüğünde yada virüs girdiğinde format atıp o dvd lerle tekrar windows kurabilirmisin?
  • ee o zaman nefis bişey.bilgisayarcılar öldü o zaman kurulum zaten çocuk oyuncağı.artık kimden 40 ytl format parası alacaklar

ohhhhhhhhhhhh iyiymiş bu yawww
  • aman arkadaşlar yenı bilgisayar alıcak yada almiş olanlar sizde de kurtarma cd si yaratma durumu var ise kaliteli dvd alin.bidaa gidip de format için 40-50 ytl para vermeyin cd ldrinize ii bakın
  • bende acer var dvd ye yazdım recoveryi ama hafşzadan kurarken 10 dk suruyorsa dvd den yarım saat zatn birlestirmedim birlestiremedim o kısmı :) aslında artık istemiyorum acil birsey olursa hemen 15 dk sistem ilk gunku halinde dvd yanımda olmasa bile
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8793813/tm.htm

tek topic acman kâfi bence aynı şeyi tekrar açmanın bi anlamı yok...
  • Arkadaşım benim Laptopun yanında da orjinal cd vermediler fakat içindeki bir yazılımla orjinal cd oluşturdu.
  • walla bnm asus ta werdiler xp home cd si hatta acılmamıs olarak duruo daha bi durum oldumu asus recovery sistem den windowsu sıfırlayaıp kullanıon mıs gıbı
  • ARKADAŞLAR UFAK BİR HİLEYİ ANLATMAM GEREKİRSE HP KULLANICI ARKADASLAR F11 KULLANIP GELEN MENUDEN SILICI KURTARMAYI SECERLERSE YENI KURULAN BILG DAN TEKRAR RECOVERY DVD Sİ OLUŞTURABİLİYORLAR.

BİRDE NORTON SYSTEMWORKS 2005 KURDUĞUMDA RECOVERY İLE KURULAN WİNDOWS KEY İLE MAKINENIN ALTINDA YAZAN ARASINDA HIC BIR UYUM YOK. GALIBA BU KULLANILAN KEY HP NIN OZEL BI NUMARASI YANI LISANSLI YAZILIMA IHTIYACI OLANLAR BILMEM ANLATABILDIM Mİ

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.