Şimdi Ara

laptoplarda ssd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim 2 tane sorum olucak
    1.si monster ms-16 gc bilgisayarıma ssd aldım ve dvd rom yerine taktım merak ettiğim bu girişin sata 2 mi 3 mü olduğu
    2.si ise windows 7 kurduğum bilgisayarımı ahci moduna çevirdim (kurulu windowsu kayıt defterinden) ancak bilgisayarın açılış süresi nerdeyse 2 katına çıktı sorun şu bilgisayar açılırken yanıp sönen imleç çıkıyor ve yaklaşık 15-20 sn gitmiyor ahci modunu kapattığım zaman bu süre bilgisayarın açılma süresi olduğu için ahci modu kapattım. acaba ahci modda format atsam bu sorun düzelir mi ve eğer düzelicekse format atmaya değer mi çünkü ahci moduna aldığım zaman da disk puanı değişmedi ve gözle görülür bi hızlanma olmadı.

üşenmeyip okuyup yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....

• dvd rom yerine takmanı tavsiye etmem ana hdd girişine takın ahcıde format atın farkı göreceksiniz.
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    hocam neden tavsiye etmiyorsun ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpredatorxx

hocam neden tavsiye etmiyorsun ??

Sata 1.5 yada sata 2 dir dvdrom yeri ana harddisk yerine takmalısın adam akıllı performans için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger msata slotunuz yok ve 2.diski dvd yerine takacaksaniz dvd rom yerine hdd caddy icine yerlestireceginiz disk hdd olsun. Ssd yi Hdd nin oldugu yere takin. Arkadasin dedigi gibi Hdd nin oldugu yer sata 3 dvd nin oldugu yer sata2

• teşekkürler arkadaşlar
  • Merhaba
    Laptopta hdd yi söküp yerine SSD yi taktıktan sonra, eski hdd yi de optik sürücü kısmına takınca başka bir işlem yapmadan bilgisayar eski hdd deki Windows dan başlar mı? Başlamazsa ne yapmak gerekli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd/hdd caddy problemi
    6 yıl önce açıldı
    HDD-SSD
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşım dediğin olayı 2 gün önce yaptım biosta boot ayarlarında SSD yi görmeye devam ediyorsa sorun olmuyor ayrıca şunu söyleyeyim boşuna uğraşma ben arkadaşları dinledim pcyi söktüm değiştirdim falan ama benchmarklar dahil hiçbir fark olmadı dvdroom da sata 3 destekli hiç boşuna uğraşma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.