arkadaşlar bende HP 6110 laptop var intel M 1.6 işlemci ve 512 ram var ben bunun ramini 1GB yapmak istiyom ama rami yükseltmemin bi faydası olurmu , photoshop ,dreamweawer, flash gibi programlar kullanıyom performansı arttırırmı yoksa işlemci işi bozarmı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
arkadaşım photoshop pixel tabanlı calışan bi programdır. Eğer ii bişe istiyosan işlemci+ram+hdd nin ii olması lazım sadece ramle bu iş cözülmez.
kesinlikle işe yarar. ekran kartın büyük ihtimalle paylaşımlıdır. 128mb ise 1 gb yapman performansta gözle görülür değişiklik oluşturacaktır.
ekran kartı paylaşımlı 128 mb değil ama 64 olması lazım işlemciye bişe yapamayacağım için rana yöneldim ama bir işe yaramıcaksa rama 250 ytl para vermek istemiyorum o yüzden yrumlarınıza ihtiyac duydum.En azından kasılmalar ortadan kalkarmı donanımdan fazla anlamıyorum o yüzden nsıl bi etki yapar bilmiyorum....yorumlar için teşekkürler
hp 6110 kullanıcısıyım ben de. photoshop u 1.6 m 768 ram da kullandım gayet iyi. Ayrıca ekran kartının 128 mb paylaşımlı olması gerekiyor. Yani bütün 6110 ları öyle biliyorum bilgine ;)
photoshop rem, hdd ve cpu...Ekran kartının 16bit olması yetıyor...
zaten o laptopa yapabileceğin başka birşey yok ya değiştireceksin ya da ram yükselteceksin performansta %40-50 fark ettirir