Şimdi Ara

laptopta anakart besleme arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    toshiba l650 1hr cinsi laptopuma eletrık gelmıyor,durumu daha detaylı acıklıyorum,

cuma gunu yaklasık 1 senedir sorunsuz kullandıgm laptopuma işlemci değişikliği(kadıkoyde notebookhastanesi dıye bı yerde) yaptırdım,cuma akşamı sıkıntısız bir şekilde kullandım ta ki cumartesi saat 17 sularına kadar... laptop açık vazıyette dururken(bılgısayr basında değildim o ara)kapanmış,tabı açma tusuna bastım,led götergelere baktım bir sonuc yok.evde baska adaptorle denedim(aynı voltaj ve amper dgerınde olmadı)ayrıca normal adaptorude diğer laptopumda denedim sorun yok.

özetlemek gerekirse;eski işlemcim i3 370m idi,yenisi i5 540 m.. bilen arkadaslara sormak istiyorum benimde arastırdıgım gibi acba bu anakartın besleme kısmından mı?yanı laptopın elektrik gelen kısmından kaynaklanan bi sıkıntı sıkıntımıdır? işlemciyi taktırdığım yer tamamiyle bu sorun(anakart besleme entegreleri arızası) oldugunu söyledi,bilen arkadaslara soruyorum,bu işin maliyeti nedir? ayrıca pazar gunu açık bulabilceğim bir yer var mı bu iş için (kadıkoy yada mecidiyeköy olabilir)

ilgilenen arkadaslara şimdiden tesekkür ederim,(tamir edebilirim diyen bi arkadaş çıkarsa,benimle irtibata geçerse sevinirim...)

• bizde kadıköydeyiz makinanızı görmeden arıza hakkında kesin birşey söylemek zor malesef
  • mecdiyelöy de bilen notebook var oraya sor kaliteli işçilik yapıyorlar arıza tespiti ücretsiz
  • arkadaşlar bende bugün dell n5010 ekran flex kablosu değiştirdim değiştirmeden önce bilgisayar açılıyordu ama ekran karıncalıydı kablo bozuk olduğu için kabloyu değiştirdikten sonra
    açılmadı bilgisayar ne batarya ile ne şarj aleti ile acılıyor şarj aletini takdığımda lebtobun üzerinde bulunan şarj lambası dahi yanmıyor sorun ne olabilir kabloyu değiştirirken
    bataryayı cıkartmayı unuttum sanırım tam hatırlamıyorum değiştirirken üzerinde batarya olup olmadığını besleme kartını değiştirsem sorun çözülürmü sizce ?
  • guncel arkadaslar bilgisi olan yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.