arkadaşlar laptopumda resımdekı gıbı ağrıza var bunun neden kaynaklandıgını bılen varmı acaba işin içinden çıkamadım lütfen yardım edın
sorun yazılımsal görünmüyor bence servise vermelisin
Yazılımsal derken tam olarak hangı yazılımdan kaynaklanıyor wındowstanmı ?
Yazılım problemi değil rockdays5 arkadaşımız yazılımsal görünmüyor demiş... Cihazınız garantili ise servisine gönderin ekran kartı gibi duruyor..
Evet anladım şimdi yanlış anlaşılma olmuş bu olay daha önceden bı kere daha olmuştu almanyadaydım ozaman ve cıhazıda ordan almış olduğum için orda servıse vermıştım ama şimdi burdan veremıyorum oraya göndersem gelış ve gıdış parası baya tutucak medıon turkıye servısı neresı acaba bılen varmı ve burda servısı varsada götursem yardımcı olurlarmı
mcse_turk arkadaşım çok teşekkür ederim umarım yardımcı olurlar
mcse_turk kardeşimin yardımı sayesınde medıon turkıye servısıyle bugun görüştüm.Uluslar arası servıs kapsamına girmediğini ucret karşılıgında yapabılıceklerını söledılermodel hakkında bılgı verdım ekran kartının modelını verdım turkıyede bulabılıceklerı bı ekran kartı olup olmadığını araştırıp bana fiyatla ilgili bilgi vericekler. NVidia® GeForce® 9300M G based on PCI-Express technology with 128MB GDDR3 memory bu ekran kartını kendımız bulup takmak gıbı bı ımkanımız mevcutmu ve bulsak tahmını olarak ne kadar bı fıyata temın edebılırız arkadaşlar garanti kapsamanından çıkıcak olması umrumda değil gebzeden halkalıya laptopu göturup benzıne 100 lıra para bayılıp ayrıca bıde yapılan işlem karşılığın 250 -300 lıra para vermektense kendım değiştiririm daha ıyı.
Bu ekran kartları pc'ler gibi sök tak şeklinde değilhttp://www.nvidia.com/object/product_geforce_9300m_gs_us.html resimde gördüğünüz gibi bir chip olup söküp takma için özel bga rework makinaları kullanılıyor chip değişim maliyeti şu anda ortalama 150$ civarında piyasada ısıtmalı havyalar ile ısıtarak söküp çok ucuza yapanlarda var ama her chipin sökme takma ısısı bile farklı olduğu için genelde sağlam anakartı daha çok onarılamaz hale getiriyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme