Şimdi Ara

Laptopta Harici Olarak Çift Ekran Kullanma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lenovo z580 modeli bilgisayarım var. Üstünde gt635m takılı. Bu bilgisayarda 1x vga ve 1x hdmi portu bulunmakta görüntü çıkışı için.
    Aynı zamanda elimde 2 adet AOC E2070S var. İkiside vga giriş kabul ediyor.
    Ben bunların ikisinide harici olarak bağlamak istiyorum. Yani laptopun kendi ekranını değilde harici olan 2 monitörü kullanmak istiyorum.
    Bugün bir vga çoğaltıcısı aldım. İki ekranıda ucuna bağladım. Daha sonra tek olan ucunuda laptopun tek olan vga çıkışına bağladım. Bu şekilde 2 adet vga çıkışı elde ettim.
    Sorunlarımı listelemek gerekirse;
    1- Ayrı ayrı görüntü alamıyorum. Tek ekran var gibi gösteriyor. Yani klon görüntü elde etmiş oluyorum.
    2- İntelin kendi programındada, windowsun çözünürlük ayarındada bi laptopumun ekranını birde bu vgadan aldığım tek çıktıyı gösteriyor. Nvidia'nın panelinde ise ekrana dair en ufak bir ayar yok.
    3- Görüntü rengi çok bulanık ve bazı yerlerde kırılmalar-kaymalar var. Halbuki ekranlarda bir sorun yok.
    4- Windowsun ekran çözünürlüğü ayarlarında aşırı fazla çözünürlük seçeneği geldi. Halbuki ekranlar 1600x900.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Edit : Sorun çözüldü. Hdmi>Vga dönüştürücüsü aldım. 1 ekranı hdmi portunu vgaya çevirerek bağladım. Diğerini ise direk vga'dan.
    Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara örnek olması adına konu burda dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkydz -- 8 Temmuz 2015; 12:44:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.