Şimdi Ara

laptopta marka konusunda sıkıntım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1600 euro param var elimde su an(yurt dışında yaşamaktayım)
    kaliteli bir laptop almak istiyorum.kaliteden ziyade dayanıklı olması hafif olması (her daim yanımda tasıyacagımdan)performansıda iyi olmasını istiyorum.
    ama sorun su burdaki arkadaslarım apple al diyorlar ama ben diger markalarıda gozden geçirmek istiyorum.ara sıra oyun oynarım bilgisayarda genelde net msn film muzik...
    simdiden tesekkurler yardımlarınız icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer177 -- 17 Ekim 2009; 12:52:41 >

• mac kullanıcısıyım ve şuana kadar aldıgım en ıyı teknolojı urunu... kalıtesınden bahsetmeme gerek yok sanırım. dayanaklılık vs vs unsurlarda cok cok basasrılı. guvenerek alabılırsın. ısletım sıstemındne ötürü fazlasıyla önde. elindeki parayla guzel bır macbook pro alabılırsın sanırım. bence hıc dusunme al. oyun konusunda sorun yasıyabılırsın bazı oyunlar calısıyor sansına belkı ıstedıgın oyunlar arasında vardır. onun da cozumu windows yuklıyerek cozebılırsın. ben yaklasık 1 senedır mac kullanıyorum bundan sonrada bırakcagımı sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

mac kullanıcısıyım ve şuana kadar aldıgım en ıyı teknolojı urunu... kalıtesınden bahsetmeme gerek yok sanırım. dayanaklılık vs vs unsurlarda cok cok basasrılı. guvenerek alabılırsın. ısletım sıstemındne ötürü fazlasıyla önde. elindeki parayla guzel bır macbook pro alabılırsın sanırım. bence hıc dusunme al. oyun konusunda sorun yasıyabılırsın bazı oyunlar calısıyor sansına belkı ıstedıgın oyunlar arasında vardır. onun da cozumu windows yuklıyerek cozebılırsın. ben yaklasık 1 senedır mac kullanıyorum bundan sonrada bırakcagımı sanmıyorum

Arkadaşın dediklerine katılıyorum, bende şu anda Asus kullanıyorum performansı çok iyi ama benimde bu laptoptan sonraki tercihim Mac alırım sanırım, Sana tavsiyem laptop alırken performansının yanında kasasınıda incele ilerde sorun yaşamaman açısından bence bu çok önemli...

• cevaplarınız icin cok tesekkur ederim macbook pro yu bundan dolayı secmeyi dusunuyorum ama bir yandada 1600 euroya alienware war i7 islemcili felan fantezi yapıp alienmı alsam diyorum :D
  • Bırak fanteziyi al mac kurtul..
  • bende hem toshiba laptop var,hem de macbook pro.5-6 program açsanız bile macbook proda performans düşüklüğü diye bir şey asla söz konusu olmuyor.estetik ve malzeme kalitesinden bahsetmeme zaten gerek yok .ama pahalı mı dersen?pahalı derim.windows harbiden sorunlu bir işletim sistemiymiş bu nu da ikisini aynı anda kullandığınız zaman daha iyi anlıyorsunuz.
  • Alienware demişin de onların en küçüğünün kalınlığı 2 inç, yani 5 cm filan. Daha çok desktop replacement amaçlı yani. Hafif bir şey düşünüyorsan Alienware'a hiç bakma derim. Zaten yeni modellerinin tipleri de çok kayık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakartımda sorun mu var
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zor soru aslında alienware'mi yoksa macbook pro'mu?ama benim de tercihim macbook pro.oyun oynasam bile en kötü ihtimal windows yükler üstesinden gelirim ki macbook pro'lar oyun performansı olarak gayet iyi bilgisayarlardır.fakat bana göre sürekli oyun oynuyorsanız bilgisayardan çok oyun konsollarına yönelmeniz daha iyidir.gerek oyun çeşitliliği olsun gerekse olmayan sistem gereksinimi durumu açısından bir konsol bana göre daha iyi.tabi bu benim görüşüm.bu forumda birisi de demişti açıkçası xbox 360 aldıktan sonra bilgisayarımı daha da çok sevdim diye.çünkü elimin altındaki bilgisayarım 500 dolarlık ekran kartı olmadan bile iyi iş yapıyordu diye.katılmamak elde değil.

neyse uzun lafın kısası bence de macbook pro alman daha iyidir.o alienware 2 yıl sonra sıradan bir sisteme sahip olacak ama bu forumda ve daha birçok yerde insanlar hala bırakın ilk nesil macbook pro'ları powerbook'larını veya ibook'larını sorunsuz kullanabiliyorlar.bu da bence önemli bir nokta.apple notebooklar kullanım ömrü uzun bilgisayarlardır da ayrıca.

• Neye karar verdin arkadaşım, ve bu kararı neden verdin, aldıysan memnunmusun veya ilk izlenimlerini yazarsan iyi olur...
  • Evet arkadaşlar biraz geç bir cevap olacak ama
    Karar verdim sonunda Yardımlarınızla herbirinize ayrıca teşekkur ediyorum.

Macbook Pro aldım ve su an gercekten kalite farkını anlıyorum.Yani almışken gercekten parça içerigine bakıpta karar vermekten ziyade birazda dayanıklılık
    ve dizayna bakmak gerekiyormuş.
    @BOOROCK_LP:dostum cok haklısın gercekten kalite cok etkiliyor.cunku su an elimde bulunan acerın lcd ekranı ortadan 2 ye ayrıldı :D ve bu iş kendi kendine oldu.Oyun dediğin gibi burada ps3 ve xboxlar ucuz 220 260 euro arası degisiyor.Televizyonumda var yakın zamanda bir konsolda elde edeceğim.

@masterm1nd:Dostum uzun sure inceledim 2 bilgisayarıda alienware ve macbook proyu.Alienware donanım olarak agır basıyor ama kilogramıda baya bir agır basıyor gidip inceledim hatta toplamda 8 kilogram gibi bir agırlıgı oluyor :D

@PAŞA: Dostum cevap biraz geç geldiği icin ozur dilerim.Okul biraz agır basıyor su anda kolay degi Nano Engi. okuyorum :D.Eger karar veremediysen Hic karar vermeye calısma direk apple urunlerine gec kurtul en azından kafan rahat ediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.