Şimdi Ara

Laptoptan Anlayan Bi Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bi laptop buldum.Bana göre güzel makine fiyatıda uygun.Sizin düşünceleriniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33811

• makine güzel ama ben laptopta 17'' ekranı çok büyük görüyorum.
    hacim ve ağırlık bakımmından kullanışsız.
  • hoş makina özellikle oyun falan oynayacaksan işini görür 17' çok ta büyük değil daha önce kullandım sorun yaşatmıyor pek aslında yani ama güzel seçim bunun amd li olanında var istersen onada bir bak.
  • makina süper fiyat sorun değilse gözün kapalı al.
  • Vay çok iyi makınaymış gerçekten. Bu bilgisayarda ne güzel oyun oynanır şimdi.
  • iyi makina
  • Dostum 1 hafta önce bundan aldım. Çok yakında incelemesini yapacağım. Şuan için diyebileceğim tek şey gözün kapalı al. Başka yerde arama sadece vatanda bulunuyor.
  • 17" çok aga.Bak aldıktan sonra sen de söyleyeceksin.Laptop alıosan 15.4" en ideali.Diğer özellikleri çok güzel hayırlı olsun şimddn
  • çok gezmiyceksen al bence.
  • 1 hafta önce bende bundan aldım. Kasası konusunda şüpheliydim gerçekten çok kaliteliymiş. Görünümü, kalitesi, performansı herşeyiyle süper. Oyun ve filmin zevkini 15.4" ile kıyaslayamam. Bence sırf yanında taşıyamayacağın için bundan vazgeçme. Sonuçta çanta boyu hemen hemen aynı. Ağırlık konusunda 500 gramı dert olmaz.

ekleme: Eğer hemen almayacaksan @kenex le bi inceleme hazırlıyoruz oradan bakıpta karar verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 4 Ağustos 2008; 2:24:31 >
  • RAHATLIKLA ALABİLİRSİN... BENDE ALDIM... 17' HİÇDE SORUN DEĞİL
  • Bu fiyata bu laptop kaçaz param olsa elimdeki toshibayı satar bunu alırdım valla, mükemmel makina, kesin al bence paran varsa boşver 17" in üyüklüğünü ne fark eder büyük olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.