Şimdi Ara

Laptoptan Tv'ye Görüntü Aktarimi Bir Öneri ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yukardaki resimlerdeki parçalarla , Laptoptan tvye direk görüntü aktarabilirmiyiz acaba ???

1) Yani Laptoba HDMI girisini takip diger ucunuda Tvnin Scart girisine takip ???
    2) Veya Vga girisli aparati laptopa takip diger girisleride Scartla Tvye baglasak ???

Bilgi: Tvde sadece scart girisi var laptopta da VGA ve HDMI girisi var...

http://www.yollasepete.com/urun/182-Vga-to-3Rca-Kablo.html

http://www.yollasepete.com/urun/271-Scart-in-out-Switch-Adaptor.html#wrapper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woltaj_07 -- 4 Mayıs 2011; 17:21:58 >

• Tv'de VGA veya HDMI giriş varsa istediğin şey olur
    ama senin tv'de scart varmış birçok devre örneği var ve şuana kadar 2,3 kişi yapıp çalıştırmış vga to scart ı uğraşmana değmez o yüzden
    bi full hd tv almaya bak o yüzden

1.resimdeki kablo projeksiyonlar içindir tv ye laptop'un görütüsünü vermez

şöyle bi devre var denemekde fayda var yok anlamam diyorsan vga veya hdmi girişli bi tv lazım sana k.gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 5 Mayıs 2011; 14:15:42 >

• Selam.bir ara bende senin gibi bu konuda araştırma yaptım.bizim televizyonun çıkışıda scarttı, önce uygun bir kablo bulmaya çalıştım ve sonunda öğrendimki öyle bir kablo yok.leptoptaki görüntüyü televizyona aktarabilmek için kontaktör kullanmak gerekiyormuş.fiyatı 40 dolarmış, elektrikçilerde satılıyor.umarım işine yarar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: defnem1007

Selam.bir ara bende senin gibi bu konuda araştırma yaptım.bizim televizyonun çıkışıda scarttı, önce uygun bir kablo bulmaya çalıştım ve sonunda öğrendimki öyle bir kablo yok.leptoptaki görüntüyü televizyona aktarabilmek için kontaktör kullanmak gerekiyormuş.fiyatı 40 dolarmış, elektrikçilerde satılıyor.umarım işine yarar...

nasıl bir kontaktörmüş o ya, görüntüyü aktarabiliyor
  • Sizi işletmişler, kontaktör endüstriyel elektronikte kullanılan bir malzemedir

vga hdmi dönüşümü için linkteki gibi bir ürün kullanılabilir
    http://lunashops.com/goods.php?id=341

quote:

Orijinalden alıntı: defnem1007
    Selam.bir ara bende senin gibi bu konuda araştırma yaptım.bizim televizyonun çıkışıda scarttı, önce uygun bir kablo bulmaya çalıştım ve sonunda öğrendimki öyle bir kablo yok.leptoptaki görüntüyü televizyona aktarabilmek için kontaktör kullanmak gerekiyormuş.fiyatı 40 dolarmış, elektrikçilerde satılıyor.umarım işine yarar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.