Şimdi Ara

laptopu bluetooth ile ev bilgisayarı internetine bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopumu cep telefonumu modem olarak kullanıp bluetooth ile internete girebiliyorum. Aynı mantık ile laptopumu bluetooth üzerinden ev bilgisayarımın adsl internetine bağlıyabilir miyim? Çünkü kablo bağlanıyorum... her yer kablo oldu. İki bigisayarımda da bluetooth var. Yardım lütfen!!!!

• evet baglanabilirsin daha once aynı sistemi yapmıstım dokümanı vardı ama simdi bulamadım
    ugrasırsan yaparsın adsl baglı makinede bluetooth ayarlarından allow network diye bir secenek vardı onu sececeksin ve iki pc arasında bluetooth kısa yolundan baglanacaksın
  • upload ettim dokumani bununla 5 dk da kablodan kurtulursun

http://r apidshare.de/files/23318228/network.doc.html
  • ewt yapabilirsin ama bunu için laptop da 'pcmsı' kartı olması gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

upload ettim dokumani bununla 5 dk da kablodan kurtulursun

http://r apidshare.de/files/23318228/network.doc.html
    vermiş olduğunuz link yanlış olduğu için bağlanamıyor diyordu ama rapidin 'r' harfindeki boşluğu alınca link düzeldi dökümanı indirdim çok teşekkür ederim sonuçtan bilgi vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26mehmeter -- 17 Haziran 2006; 20:15:30 >
  • evet bilerek bosluk bıraktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

evet bilerek bosluk bıraktım
    maalesef olmadı.Server olacak PC de ayarlar tamam ancak laptopa bağlan diyince connect sağlanmıyor. Orada bir eksiklik var gibi. Halbuki iki pc arasında bluetooth bağlantiısı normal ve dosya transferi yapıyorum. Laptop markası hp pavillion5000....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26mehmeter -- 18 Haziran 2006; 6:31:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fb_semo

ewt yapabilirsin ama bunu için laptop da 'pcmsı' kartı olması gerek.
    bu kart nedir bi açıklama yapar mısın? Laptopum HP Pavillion5000...
  • kartla ilgisi yok anladıgım iki pc arasında network connecti saglayamamıssın
    laptopdan bluetooth ile baglan de net olan pc ye sonra net olan pc nin bluetooth simgesine tıkla pin kodu gir diyecek gir sonra laptop a aynısını gir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.