Bildirim
laptopu bluetooth ile ev bilgisayarı internetine bağlamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
evet baglanabilirsin daha once aynı sistemi yapmıstım dokümanı vardı ama simdi bulamadım
ugrasırsan yaparsın adsl baglı makinede bluetooth ayarlarından allow network diye bir secenek vardı onu sececeksin ve iki pc arasında bluetooth kısa yolundan baglanacaksın -
upload ettim dokumani bununla 5 dk da kablodan kurtulursun
http://r apidshare.de/files/23318228/network.doc.html -
ewt yapabilirsin ama bunu için laptop da 'pcmsı' kartı olması gerek. -
vermiş olduğunuz link yanlış olduğu için bağlanamıyor diyordu ama rapidin 'r' harfindeki boşluğu alınca link düzeldi dökümanı indirdim çok teşekkür ederim sonuçtan bilgi vereceğim.quote:
Orjinalden alıntı: aress3382823
upload ettim dokumani bununla 5 dk da kablodan kurtulursun
http://r apidshare.de/files/23318228/network.doc.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26mehmeter -- 17 Haziran 2006; 20:15:30 > -
evet bilerek bosluk bıraktım -
maalesef olmadı.Server olacak PC de ayarlar tamam ancak laptopa bağlan diyince connect sağlanmıyor. Orada bir eksiklik var gibi. Halbuki iki pc arasında bluetooth bağlantiısı normal ve dosya transferi yapıyorum. Laptop markası hp pavillion5000....quote:
Orjinalden alıntı: aress3382823
evet bilerek bosluk bıraktım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26mehmeter -- 18 Haziran 2006; 6:31:17 > -
bu kart nedir bi açıklama yapar mısın? Laptopum HP Pavillion5000...quote:
Orjinalden alıntı: fb_semo
ewt yapabilirsin ama bunu için laptop da 'pcmsı' kartı olması gerek.
-
kartla ilgisi yok anladıgım iki pc arasında network connecti saglayamamıssın
laptopdan bluetooth ile baglan de net olan pc ye sonra net olan pc nin bluetooth simgesine tıkla pin kodu gir diyecek gir sonra laptop a aynısını gir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X