merhabalar,laptopu lcd ye bağladım,laptopun vga girişinden lcd nin pc girişine bağladım pc yi açıorum,ekran koruyucu dışında hiçbir öğe lcd de görünmüyor,çözünürlüğü ayarladım bi problem yok,başka ne yapmalıyım,bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
ekran kartı ne marka bilmiyorum ama sitesinden en güncel driverı yüklemelisin. yeniden başlatınca nvidia ya da atinin simgesi çıkmalı saatin yanında. yoksa masaüstünü sağ tıkla menüye eklenmiş olmalı. menülerden ayarlayabilirsin. dual view olarak seç.
görüntü ayarlarından 2 monitörü seç masaüstünde bu monitörü genişlet + diğer 1 monitörde istediğin bir uygulamayı seçerek diğer monitöre kadar sürükle..
vallaha bende laptop i baglamayi denedim deli oldum olmuo nedendir okadarda ugrastim driver guncelle program kur yeni scart vs al
driverı güncellemen yeterli. eski driverların bazılarında özeliik olmuyor bunu ayarlamak için. görüntü özeklliklerinden yaparsan olmaz uyarıyım.
valla benim notebookda monitör ve tv geçişleri için tuş kombinasyonu var sizde de böyle birşey olabilir. Fn ile çalışan tuşlara bir bakın.