forumda bu aralar bayağı yer tutmaya başladım Windows 7 yüklediğim de laptop pil ile açılmıyor hatta donuyor. xp de böyle bir sorun yok ama Xp lite yüklediğimde gene başladı bu sorun Şarj ile açılıyor normal kullanıyorum açılınca şarjı cıkarınca gene donuyor takınca geri gelmiyor reset atmam gerekiyor Xp de olmadıgına göre Bu durum Yazılımla alakalımı ? Bu sorunu çözebilirmiyiz diye çok merak ediyorum garantiye gönderme gibi bi şansım yok Garantisi de yok. Bilgisayarcıya götürdüğümde anlamam dedi
muhtemelen donanım algılama sorunu oluyor donduruyor.bataryayı görüyor mu sağlıklı bir şekilde?batarya kaynaklı sadece batarya durumunda yapıyorsa bataryada sıkıntı var.fişle pili aynı anda taktığındamı donma oluyor garanti bittiyse 2 seneyi geçmiş muhtemelen pilin bitme durumunda batterycare programını kurup yıpranma durmunu öğrenip buraya atın
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
muhtemelen donanım algılama sorunu oluyor donduruyor.bataryayı görüyor mu sağlıklı bir şekilde?batarya kaynaklı sadece batarya durumunda yapıyorsa bataryada sıkıntı var.fişle pili aynı anda taktığındamı donma oluyor garanti bittiyse 2 seneyi geçmiş muhtemelen pilin bitme durumunda batterycare programını kurup yıpranma durmunu öğrenip buraya atın
Şuan Pilde çalışıyorken Programda ; Temel Bilgiler ; Pil Durumu Kullanılabilir pil kapasitesi %93 Kalan Zaman 44 Dakika Pil Durumu Deşarj oluyor
Deşarj Bilgisi Deşarj döngüsü sayısı 0/30
-------------------
Ayrıntılı Pil Bilgisi Model : n/d Üretilen kapasite : n/d Toplam Kapasite 24242 mWh Kullanılabilir Kapasite 21578 mWh Şarj/deşarj hızı -30,9 W Gerilim (Voltaj) 12461 mV kayıp : n/d Toplam deşarj sayısı : 0
Yeterlimi Not : Laptop pil ile açılırken Boot Screen ekranı dolarken donuyor Şarjdayken açınca pil ile çalışırken donma olmuyor. yani sistem açıkken donma olmuyor artık sadece açılışta kitleniyor