Şimdi Ara

laptopu tamire gönderdim win 8 di win 7 olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arıza vardı win8 gönderdim win7 geri geldi cdside yok verdiler mi satın alırken hatırlamıyorum aldığım yere gitsem verirler mi win8 cd'si sizce gerek var mı win8 çok fark yaratıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

CD vermezler. Cihazın üzerindeki lisanslı işletim sistemi neydi ki?
    Laptopun markasını da söylerseniz.

aldığımızda win8 di.Sanırım lisanslı olan o oluyor. Toshiba marka cihazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turboliane -- 14 Nisan 2015; 0:25:57 >
  • Nereye gönderdiniz?
  • Ani Versiyon Düşmesi olmuş
  • cihazın üzerinde recovery bölümü vardır oradan sistemini w8 yapabilirsin.

eğer o bölüm yoksa internettenindireceğin w8 sürümü ile sistemin orjinal olur.
    w8 lisansları sistem biosuna gömülü geldiği için sıkıntı olmaz hangi kaynaktan kurulum yaptığın pek önemli değil.

sadece dikket etmen gereken sistemdeki lisans ile yüklediğin işletim sisteminin sürümleri aynı olmalı
  • driwerları uyuşmadıgı için yapmış olabilirler diye düşünüyorum ama istersen ara bi sor
  • senin bilgin olmadan isletim sistemi degisimi yapamazlar.sikayetci ol.isletim sistemi ile ilgili bir sorun varsa arar teyit alirlar kafalarina gore yapamazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

cihazın üzerinde recovery bölümü vardır oradan sistemini w8 yapabilirsin.

w8 lisansları sistem biosuna gömülü geldiği için sıkıntı olmaz hangi kaynaktan kurulum yaptığın pek önemli değil.

sadece dikket etmen gereken sistemdeki lisans ile yüklediğin işletim sisteminin sürümleri aynı olmalı

olayı ben yanlış anlattım böyle olmamıştı baya zaman geçti ben önemsemedimde bir sorayım demiştim mahallede tamirciye götürdüm format atıcam virüs var dedi win7 cd'si olduğu için onunla attı cdsi yok bende şimdi format win7 cd siyle atıldı diye sorun olur mu sizin dediğiniz gibi kayıtlımıdır hala.Arattım pc'de win8 sürümü yok win7 var sadece :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turboliane -- 14 Nisan 2015; 15:02:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theodore bagwel

quote:

olayı ben yanlış anlattım böyle olmamıştı baya zaman geçti ben önemsemedimde bir sorayım demiştim mahallede tamirciye götürdüm format atıcam virüs var dedi win7 cd'si olduğu için onunla attı cdsi yok bende şimdi format win7 cd siyle atıldı diye sorun olur mu sizin dediğiniz gibi kayıtlımıdır hala.Arattım pc'de win8 sürümü yok win7 var sadece :(

windows üzerinde bulamazsın zaten.

sistem başlarken recovery diye bi seçeneği açmak için bi tuş gösterir.
    onu kontrol et oraya girebilirsen vardır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theodore bagwel

quote:

windows üzerinde bulamazsın zaten.

sistem başlarken recovery diye bi seçeneği açmak için bi tuş gösterir.
    onu kontrol et oraya girebilirsen vardır

f8 e bastım sistem kurtarma dedi sonra q türkçe klavye filan seçtim bu ekran çıktı direkt sanırım win8 den eser kalmamış format atılınca

laptopu tamire gönderdim win 8 di win 7 olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turboliane -- 14 Nisan 2015; 19:04:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.