Şimdi Ara

laptopum bluetooth bulmuyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a oncelikle benim laptop 2 aydir amdim bluetoothla muzik gondermek istiyorum amdroid cihazima bluetooth u aciyorum bluetooth cihazlarini aratiyorum hic bisiy bulmuyor androide cihazima giriyorum bluetooth u aratiyorum yine bisiy çikmiyor napmam gerekiyor lutfen yardim edermisiniz bir cozumu varmi bunun yada benmi yanlis yapiyorum bi bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• win8 kullanıyorsan metro arayüzündeki ayarlardaan bluetooth'un açık olduğundan emin ol. sürücüsünü kaldırıp yeniden kur.
     laptopum bluetooth bulmuyor....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • leptoplarda bluetooth açma tuşu koyorlar sende varsa ona birkere bas tekrar dene tuş yoksa f1 den itibaren f12 ye kadar bütün tüşlara bak hangisinde bluetooth simgesi varsa ctrl yaninda fn tuşu diye birtuş var ona basılı tutarak bluetooth simgesi olan tuşa bas
  • Kardes bluetoothum açik guncellemesen sonrami bole oldu yoksa fprmat attiktan sonrami bole oldu bilmiyorum 2 aydir kullaniyorum pc yi bluetoothla muzik gondermek istiyorum amdroid cihazima biriniz facebook adresinizi filan verirseniz yada skype bi teamwiewerden yardimci olursaniz sevinirim yada birda anlatim detayli anlatirsaniz sevinirim bide laptopumda bluetooth acip kapama tuşu yok bluetoothum açik ama android cihaziki bulmuyor bi yardim ederseniz sevirim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth ve wifi çakışması
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.