Şimdi Ara

Laptopum fanı sesli çalısıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar laptopumu temizlik amaclı söktüm temizledim ızgaraları fanın içini falan ama uğultu devam ediyor ama hava sirkilasyonu düzeldi sizlerin önerileri nedir=??Sesi kesmemin yolları nelerdir?Fanı değiştirmek mi?değiştirmek istersem nereden kaca temin ederim?Fan a gerek kalmadan yapabileceğim nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilihsan -- 11 Ocak 2009; 21:47:58 >

• fanı düzgün temizlediğinden emin misin kıyısına köşesine iyice baksaydın bişi kalmışmı...bide ne zamandır kullanıyorsun ???
  • Evet fanı düzgün temizlediğinden emin misin ? Onu geçtim eğer temizlemek için fan bloğunu toptan söktüysen, işlemciyle olan temasını hafifte olsa kesmiş olabilir misin ? Hayır diyorsan ve eğer 1 yılı aşkın süredir laptop u kullanıyorsan işlemcin üzerindeki termal macun kurumuş olabilir. (Ki box olarak genelde çok kalitesiz macunlar kullanılır) Onu kaliteli bir macunla yenilemeyi deneyebilirsin.

Ayrıca durmadan yüksek performansta çalıştırıyorsan da olabilir bu gürültü. Ayrıyetten laptop u nasıl kullandığınla alakalı da olabilir. Dizüstü kullanıyorsan ve hava akımının çıkış yönünde kısmen de olsa bir engel varsa(diz,yorgan vs.) yine sesli çalışması muhtemeldir. (Yorgan lafıma gülmeyin şahsen yatakta film izlerken başıma çok geliyor)

• Adım gibi eminim arkadaslar temizlediğime fan hava alan ve çıkan bölümüne kulağımı koyuyorum ses cok hiç sadece hafif hava sesi vaar ama fan ile birlikte bu seste cıkıyor..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.