Şimdi Ara

Laptopum İle İlgili Bir Sorunum Var.Teşekkürler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese İyi Forumlar ve Merhaba, Benim 2 Adet Sorunum Var. :)

1.Sorunum: Benim bir laptopum var. Laptopun Windows Saati her bilgisayar açıldığında kendini geriye alıyor.
    2.Sorunum: Bilgisayarı açdığımda 'American Megatrends' diye bir ekran geliyor birsürü şeyler yazıyor. Kısacası Windows açılmıyor..(Çoğu Zaman)

Laptopumun Markası : ASUS

Başka arkadaşlara bu sorunumu sormuştum.. BİOS PİLİ Değişmesi gerekiyor dediler.
    Geçen sene değiştirmiştim 50 TL gibide bir para saydım. Adam birdaha böle bir sorun olmaz demişti.Ama oldu

LÜTFEN Yardımınızı Esirgemeyin
    Teşekkürler..

• laptopunuzun garantisi bitmediyse servisde yaptrın.eğer bittiyse güvendiğiniz bir bilgasarcıda değiştirebilirsin bios pilini ama çok pahalıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [pRo]tein

Herkese İyi Forumlar ve Merhaba, Benim 2 Adet Sorunum Var. :)

1.Sorunum: Benim bir laptopum var. Laptopun Windows Saati her bilgisayar açıldığında kendini geriye alıyor.
    2.Sorunum: Bilgisayarı açdığımda 'American Megatrends' diye bir ekran geliyor birsürü şeyler yazıyor. Kısacası Windows açılmıyor..(Çoğu Zaman)

Laptopumun Markası : ASUS

Başka arkadaşlara bu sorunumu sormuştum.. BİOS PİLİ Değişmesi gerekiyor dediler.
    Geçen sene değiştirmiştim 50 TL gibide bir para saydım. Adam birdaha böle bir sorun olmaz demişti.Ama oldu

LÜTFEN Yardımınızı Esirgemeyin
    Teşekkürler..

Değiştirttiğiniz yere gidip birşey olmaz demiştiniz oldu deyin, baksınlar o piller Lithium pillerdir bir yılda bitmemesi gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.