Şimdi Ara

Laptopum Uyurken Yere Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptobumda film izlerken uyuyakalmışım kanepeden diz hizasından yere düşmüş ama düştüğüne dağir hiç bi çizik falan yok ezilme yok.
    Laptopdan sesler gelmiyor ama HDD den korkuyorum çünkü ilk açtıgımda baya bi kastı Pes2013 ü açtım düşmeden önce 0 kasma vardı şimdi %70 e çıkmış halde buldum sonra bıraktım biraz dinlendi şimdi donma vs bi sorun yok gibi oyun eskisi gibi kasmıyor.
    Şuan ne yapabilirim garantiye göndermelimiyim ? , garanti kullanıcı hatası diyebilirmi (düştüğüne dağir çizik ezilme yok ) , HDD bozuk ise 750 GB hard diski ne kadara yaptırabilriim garanti ne kadar ister?
    Yazılımda sorun yok gibi her şey çalısıyor.
    Bilgisayarın özellikleri : İ7 - Ram8 GB - ekran kartı 2gb- 64 bit - MODEL samsung NP350V5C-S0FTR

Bilirkişi olarak yardım ederseniz sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Anlama ihtimalleri var. Neticede arızanın sebebini araştıracaklar. Önce bi gönder garantiye anlarlarsa geri iste laptopu başka yere götür derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlarlar durup dururken bir sorun çıkarmaz

Hdtune programını indir kur hdd ye test yap eror scandan buraya koy bakalım.
  • Tamam şuan indirdim Health kısmında sorun yok Health Status :Ok yazıyor hiç bi error almadım şimdi Error Scan yapıyorum biraz yavaş yapıyor 20 mb hızı suan uzun sürcek gibi şuanda 3 satır yaptı daha kırmızı yok
  • Birde suan bozukmu değilmi bilmiyoruz garantiye suan vermeyi düşünmüyorum iyice emin olduktan sonra vericem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.