Şimdi Ara

Laptopuma Kahve döküldü ama birşey olmadı, sonradan olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese günaydın ve iyi forumlar, laptopum vaio f21z1e sabah kahve içerken kahve döküldü ve kahvenin çok az bir kısmı da laptopuma geldi, eklediğim fotoğrafta geldiği bölgeyi çizdim. Klavyenin üstündeki oyuk gibi olan bölgede hoparlörler var oraya döküldü ve içine braz girdi ve sol tarafta gösterdiğim tarafta fan var onun içine çok az bir miktarda kaçtı. Laptop çalışıyordu hiç kapatmadım ve kahve dökülen yeri hemen bezle sildim ve içeri kaçan kahveyi ters çevirerek çıkardım. Sorum şudur ki laptopun çalışmasında hoparlörlerde klavyede bir sorun yok gibi görünüyor şu anda. Aşırı ısınma sorunu da yok. Sizce daha sonradan birşey olabilir mi ? Teknik servise götürmeli miyim ? İstanbul avrupa yakasındayım hangi teknik servis bu konuyla ilgilenir.

http://c1202.hizliresim.com/u/4/2dspl.jpg

Cevaplarınız için çok teşekkürler

• pc in kahve içmiş oldu sadece.bir sorun yaratmaz
  • sorun olmaz servis garanti dışı olduğu için ücretli yapar.çalışıyorsa sorun değil eğer bulunduğu bölgede bağlantılara ulaştıysa oksitlenme yapar ilerde sıkıntı olabilirde olmayabilirde zaman gösterir.
  • Eğer kahvenizde şeker varsa tuşlara basmayı zorlaştırabilir.Anakarta gittiyse orada belli bir süre sonra oksitlenme yaparak bozabilir.Siz en iyisi işinizi şansa bırakmayın gidin yetkili servise iyice temizlesinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.