Şimdi Ara

Laptopumda 4 büyük probleme yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3,5 yıl ardından Asus N55SF laptopum ilk formatını gördü. Bazı problemleri de beraberinde getirdi, çözemediğim son 4problem kaldı...
    Öncelikle belirtmeliyim Uefili win 7 64 bit ultimate kurdum. Dahili intel ekran kartı olan HD 3000'in win 10 desteği olmadığından win7den devam ediyorum...

1- Synaptics Touchpad driver kurduğumda tam kurulamıyor, menüsü açılamıyor ve her restartta "bu programı kurmak istioyormusunuz" diye ilk kurulum başlangıç penceresi açılıyor. evet veya hayır seçeneğini 3 defa tıkladığımda kayboluyor ve program hiçbirşeykilde makineme kurulmuş olmuyor...

2- Malesef bir sürü çözümü denememe karşın bilgisayarı derin uykusundan uyandıramadım, otomatik veya manuel uykuya geçirdiğimde ne harici wireless klavye, ne kendi klavyesi, ne de wireless mouse uyandıramıyor makineyi...aygıt yöneticisinde usb bileşenlerini "windows bu aygıtı güç tasarrufu için kapatsın" tikini tüm usb porları için kaldırdım tam güğle sürekli çalışsınlar diye, çözüm olmadı...usb full power mantığında programlarla çözülebilir belki ama ben sorunu kaynağında, gerçekten çözmek istiyorum, bir registry hatası kurbanı sanırım bu durum...

3- Sonic Master programı aktif olmuyor. Ses netleştirme, bass derinliği gibi yazılımsal özelliklerini kullanamıyorum dolayısıyla, çok elzem değil fakat can sıkıcı...

4- Son ve büyük problemlerden biri de Bluetooth aygıtını makinenin tanıyamıyor olması...kod:43 hatası vermekte...
    Buradaki çözümleri hotfix indirip kurmama rağmen "bu güncelleştirme bu makinede kullanılamaz" deyip devam etmedi. Oysa ki win7 64 biti seçmiş idim...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Win7 Uefi kurmamda desteği için @SnLThLk ye ayrıca teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekarga -- 20 Eylül 2015; 2:03:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.