Şimdi Ara

Laptopumu sabunla yıkadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar temizlik hastasıyım aşırı titizim.
    Kardeşimin laptopu olduğu için 3.5 atmaya başladım.
    Bugün bir kuş laptopun üzerinde dolaştı.Hastaydı tüy döküyordu ve ben de elime kağıt havluyu aldım.Üzerine sıvı sabunu döktüm 2 3 kere.Ondan sonra kağıt havluya yayıp klavye ve touchpade 1 2 kere sürdüm hemen hafif ıslak bezle üzerinden 1 2 kere geçip kağıt havluyla kuruladım.3-5 dk kapalı kalan laptopu açtım.Klavyede de bilgisayarımda da hiçbir problem gözükmüyor.Ancak yaptığım şeyin hatalı olduğunu biliyorum.Bu yaptığım işlem uzun vadede zarar verir mi?Çünkü tuşlardan bozuk olan da yok ALLAH CC şükür.3 saattir kullanıyorum bir problem de çıkmadı.

• game of throws G kullanıcısına yanıt
    Hahaha türünün son örneği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyede kalan sabunu tuzruhu ile çıkarabilirsin o zaman sıkıntı kalmaz

• Konu ciddi ve siz dalga geçiyorsunuz

• Hocam bırakın kuş düşünsün
    En fazla bozulur

• Hocam bide dalga geçiyor dedinde ben ankaradayım deniz yok burda

• an itibariyle tochpadin sol tık tuşu dokunmatik oldu bir kısmı da sağ tıklıyor sağ tıkta sorun yok touchpadin dokunmatiğinde üstüne tık yapılmıyor.arkadaşlar anakarta ulaşma ihtimali var mı bu sabunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game of throws -- 9 Kasım 2016; 6:34:3 >
  • game of throws G kullanıcısına yanıt
    hocam neden böyle atraksiyonlara giriyosunuz ıslak mendiller ne güne duruyoyor zaten ıslak mendillerde bir miktar sabun vardır bi kumaşın üstüne sürerseniz köpürdüğünü görebilirsin inşallah daha fazla sorun çıkarmaz
  • benim 2 tane laptopum var yıllardır böyle temizlerim.onlarda hiç sorun çıkmadı.Bu yeni aletlerin boyutunu küçültecez diye çok sıkışık yapıyorlar tuşları da değişik oluyor.Düşünemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.