Merhabalar 2015 yazıydı galiba Lenovo Z7080 ya da Lenovo 80fg diyeyim modeli laptopu aldım. Çok memnunum her şeyinden. Ama artık yeni oyunlar konusunda yetersiz kalıyor her şeyi. Bir kez arıza bile çıkarmadığını da söyleyeyim. Bu arada ilan değil bu :) Sadece bu laptopu ne kadara satabilirim sizce. Üretimi olmayan bir model olduğu için fiyat bulamıyorum. Gidip de kendi semtimdeki bilgisayarcının beni kazıklamasını istemiyorum. Bunun için internetten satmak istiyorum. Aşağı yukarı bir şeyler söyleyebilirseniz sevinirim. |
Laptopumun Ederi Nedir Sizce?
-
-
Özellikleri nedir dostum -
İ7 5500u işlemci, 2.4 Ghz
8 gb ram,
4 gb ekran kartı (840M)
17.3 inç ekran
1 TB SSD
usb 3.0 vs her türlü özellikleri de var.
Aslında bu zamana kadar hep çok memnun kullandım ama bir yerden sonra model yükseltmek istedim
-
3000-4000 arası satılabilir -
Peki teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
-
Kasasında ekranında herhangi bir sıkıntı yok ise, batarya kapasitesinde ciddi azalma yok ise en fazla 3500 TL eder.
-
Denk modellerin daha yüksek 5000-6000 civarları satıldığını görmüştüm. Sizden de aslında öyle fiyat görürsem hareketlenecektim. Bataryası doğal olarak eskidi tabi, ekranında bir sıkıntı yok ama. 3500 e satmaktansa 3500 daha bulurum bu bilgisayarı aileme veririm daha mantıklı sanırım. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için
-
3000 civarına satabiliyorsan hemen sat derim bir süre sonra çünkü satmazsan elinde kalır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X