Laptopumun ekran kartını değiştirmek istiyorum. Model :Samsung NP300V5A-S08TR Chipset : Mobile Intel® HM65 Express Chipset
2 ekran kartı mevcut laptopta birisi Intel HD Graphics 3000 diğeri NVIDIA GeForce GT 520MX HW den bakınca MMX Technology : Mevcut yazmakta.
Ayrıca maksimum 8 gb ram takabiliyorum laptopa bunu arttırmanın bi yolu var mı ? varsa nedir ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Bunlarda harici ekran kartı için mxm slotu yok yazan program yanlış yazmış hd3000 işlemci üzerindedir.Harici kart anakara entegre edilmiş,8gb rami artırma durumunuz yok üretici tarafından kısıtlanmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Bunlarda harici ekran kartı için mxm slotu yok yazan program yanlış yazmış hd3000 işlemci üzerindedir.Harici kart anakara entegre edilmiş,8gb rami artırma durumunuz yok üretici tarafından kısıtlanmış.
HWiNFO ya yanlış mı diyorsun hocam şimdi ? Bugün müsait olduğumda çökücem herşeyini bakıcam MXM slotuna haberdar ederim. RAM konusunda yapılabilecek hiçbirşey yok diyorsun yani öyle mi.
Evet,samsung önceki modellerinde bu kısıtlamayı yaptı düşük modeller için diyorum.Samsung mxm slotunu oyuncu serisi bilgisayarı var onun dışında kullanmadı hep anakarta entegre.