beyler uzun bi yolculuktan sonra memlekete vardım dizüstü pc çantadaydıda eve gelip açtığımda ekranı çizgiliydi ilk ekran kartından şüphe ettim ama ss çekip paintten baktığımda bir sorun görmedim.Ekrana bastırdığımda düzeliyor.bıraktığımda tekrar eski haline geliyor.arada hiç olmadığıda oluyor,Garantiye vereceğim ama sizede sorayım dedim.Bu konuda bi bilginiz varsa lütfen söyleyin :)
sorunun fiziksel sanırım ya taşırken bişi yaptın yada sıcaktan oldu ver garantiye ve dua et kullanıcı hatası diyip yollamasınlar
muhtemel üzerine baskı yapıldı
sorun fiziksel değil laptop yanımdaydı ve gözüm gibi baktım umarım kullanıcı hatası dmezler
bende bayramda memlekete gıderken laptop mu cantaya kuyup bırakıp gıttım 2 gun sonra geldıgımde bılgısayarı bı actım ekran bır bırıne gırmıs renkler karısmıs felan servıse yolladım bı hafta ıcınde gerı geldı ekranı degıstırmısler ekran gıtmıs sanırım cantada uzun sure dık durunca bozuluyo bu ekranlar:)
sorun anladığım kadarıyla fiziksel, sıcaktan ekran bağlantısını sağlayan film şeritler atıyor, elinizle bastırdığınınzda temas sağlandığı için çalışıyor çekince yine bozuluyor, ekran açılıp film şerit bağlantı noktalarına üsten baskı yapacak bir bant yapıştırıp üzeri epoksi yapıştırıcı ile sağlamlaştırılıp, bir süre kullanılabilir, yoksa ekranın değişmesi gerekir ki çoğu kez kullanıcı hatası olarak kabul edildiğinden garantiden karşılanmaz ve maliyeti yüksektir.
data kablosunda muhtemelen gevşeme var. sökülüp tekrar takılması sorunu giderebilir.programsal değil sorununuz. garantiye gönderiniz.