arkadaşlar bende dell laptop var. genelde bataryasını çıkarıp kullanıyordum ara sıra geçenlerde batarya yere düşmüş kenar kısımlarının 2 yeri çok az yamulmuştu bende doğrulttum bataryayı normal kullanmaya devam ettim. ama 2 gün bile olmadı sanırım normal güç düğmesine basınca başlıyor dıt dıt sesi yapamaya tam bilgisayar açılacakken ses gidiyor. ilk olduğunda acaba dedim o yamulmadan mı sorun oldu dedim bataryayı söktüm bataryasız kullandım arada yine taktım ses çıkmadı birkaç gün sonra batarya olsa da olmasa da bu ses çıkmaya başladı.ben şarj tam dolu olunca şarjı çekiyorum ve şarj bitene kadar kullanıyorum genelde. diyelim batarya bitiyor bilgisayar kapanıyor ya. şarja takıyorum düğmeye basıyorum için ses yine çıkıyor ve bu sefer sistem çalışmasına devam basınca ses çok kısık bir şekilde devam ediyor. sorunu anlamadım. şuanda her türlü bilgisayarın güç düğmesine basınca bu ses bilgisayar açılıncaya kadar devam ediyor. istisna olarak yukarıda bahsettiğim şekilde ses çıkıyor.bu dıtlama sesi hoparlörden geliyor bu arada. yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.
bence o ses yamulmadan öncede çıkıyordu siz şimdi farkına vardınız. çünkü bendeki dell laptopda aldıgım zamandan beri dediginiz sesi çıkartıyor
hocam ben de bu sorun hiç yoktu. sonradan oldu. peki siz bir çözüm bulabildiniz mi? neden olduğunu hakkında bir bilginiz var mı?