Şimdi Ara

laptopun ekran?na cay dokuldu ac?l yard?m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ayag?m kabloya tak?ld? ve laptopun cogunlukla ekran?na b?razda klavyes?ne cay dokuldu hemen ekran? g?tt? cay dokuldugu an kurulad?m felan
    Aradan 10 dakika fln gect? ekran?n yar?s? gel?yo sonuk sek?lde ger? g?d?yo tam gel?r g?b? oluyo sonra tamam? g?d?yo kapkara ekrab
    Napmal?y?m ac?l yrdm ed?n cok korkuyorum duzel?rm? 1-2 saat daha bekles?nm?
    Laptop asus k52jc telden yzyorum ac?l yrdm edon

• Laptop'u ters çevir iyice suyu aksın 1-2 saat açma, sonrada yarın git laptop temizleme seti al güzelce temizle, zaten laptobu yeni aldıysan sıvı koruma şeysi vardır alta su akıtmaz.. bende bir bardak limonata döktüm ordan biliyorum

EDİT: Laptop temizleme setleri 10 lira falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanos -- 23 Ocak 2011; 21:25:17 >
  • Ters cev?r?p 2 saat beklet?y?mde su set ?s?n? anlamad?m
    Laptopun ?c?n?m? tem?zl?cez cunku d?s?nda su kalmad? glba
    Evet laptop yen? daha 1 ay?n? doldurmad? olurmu acaba ekran haf?f soluk ac?l?yo sonra g?d?yo daha taks?t? b?tmed?:((
  • Laptopu yan yatır, içindeki çay aksın
  • Ben ac?k yard?m laz?m d?yorum sen dalga gecmeyw cal?s?yosun korkudan el?m t?tr?yo suanda
  • Ben ac?k yard?m laz?m d?yorum sen dalga gecmeyw cal?s?yosun korkudan el?m t?tr?yo suanda
  • Arkadaslar asuslarda fn+f8 ypnca lcd den normal mon?tore gec?s yap?yo o tusa b? an bas?nca ekran 0.2 sn l?g?ne felan gel?yo ayr?ca ekrana cok ayd?nl?k b? yer ampulun tam alt? g?b? yerden bknca ekran zor da olsa gozukuyo b?de laptopu 10 dakika da br ac?yorum sorun olurm$u yoksa 2 saat acmadanm? bklym
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD'de B ve M key nedir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar ltfn yard?m ed?n b?s? olurmu laptop bolumune fln duyurun uplay?n b?ld?kler?n?z? yzn
  • Up
  • hocam saç kurutma makinasıyla falan kurutmaya çalıs ters tut biraz kalmış olabılır su onlar çıkar.

Geçmiş Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okndmr34 -- 23 Ocak 2011; 22:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okndmr34
    hocam saç kurutma makinasıyla falan kurutmaya çalıs ters tut biraz kalmış olabılır su onlar çıkar.

Geçmiş Olsun.

Tesekkur eder?m olay saat 9 c?var? gerceklest? s?md? kurutma ?se yararm? blmyorumda
    Kotu olan basta ekran yar?m felan gel?yodu s?md? ac?l?rken gel?yo normal d?rek g?d?yo b?dada gelm?yo:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolJin

quote:

Orijinalden alıntı: okndmr34
    hocam saç kurutma makinasıyla falan kurutmaya çalıs ters tut biraz kalmış olabılır su onlar çıkar.

Geçmiş Olsun.

Tesekkur eder?m olay saat 9 c?var? gerceklest? s?md? kurutma ?se yararm? blmyorumda
    Kotu olan basta ekran yar?m felan gel?yodu s?md? ac?l?rken gel?yo normal d?rek g?d?yo b?dada gelm?yo:(

hocam dene yinede keske dökülür dökülmez kurutmaya baslasaydın
    denemekte fayda var.Ama şimdiden Asusun sana en yakın yetkili servisini araştırmaya başla.

• Telefonada mı çay döküldü ? Harflerin yarısı soru işareti
    Geçmiş olsun bu arada.
  • Sakın laptopu açma servise yolla anladığım kadarıyla ekranına da görüntü gelmiyor büyük ihtimal inverter,birde ekran giriş kablosu bozuldu geçmiş olsun yapabilecek pek birşey kalmamış bu arada dalga geçmiyorum çay şekerlimiydi,şekersizmiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanos

Laptop'u ters çevir iyice suyu aksın 1-2 saat açma, sonrada yarın git laptop temizleme seti al güzelce temizle, zaten laptobu yeni aldıysan sıvı koruma şeysi vardır alta su akıtmaz.. bende bir bardak limonata döktüm ordan biliyorum

EDİT: Laptop temizleme setleri 10 lira falan.

Sorması ayıp''SIVI KORUMA ŞEYSİ''derken neyi kast ettin benim bildiğim o sıvı koruma şeysi max 100cc'lik hacimli sıvılara dayabiliyor,zaten en fazla suya dayanbilende Kocaeli Belediyesinin dağıttı Exper marka netbooklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL
    Telefonada mı çay döküldü ? Harflerin yarısı soru işareti
    Geçmiş olsun bu arada.

Sorma ya telefondada harfler grp gozukuyo ve yazam?yorum
    Arkadaslar merak ett?g?m as?l sey act?g?mda ekrana normal b? sek?lde gel?yo sonra g?d?yo b?da gelm?yo fn+f8 ypnca 0.2 sn l?g?ne felan gel?yo um?t varm? yan? sabaha cal?s?rm? s?zce moralman -1000 dey?m sac kurutma mak?nes?de bozuldu:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06
    Sakın laptopu açma servise yolla anladığım kadarıyla ekranına da görüntü gelmiyor büyük ihtimal inverter,birde ekran giriş kablosu bozuldu geçmiş olsun yapabilecek pek birşey kalmamış bu arada dalga geçmiyorum çay şekerlimiydi,şekersizmiydi.

Ama ekrana goruntu ?lk seferde g?d?p gel?yo belk? duzel?r duzelmesede ne kadar masraf c?kar?r
    Cayda cay kas?g?n?n ceyreg?ndende az seker vard? ve s?cakt?
  • 1 saat fön makinesiyle kurutup pirince atıcan.Bilmem o kadar pirinci nerden bulursun.Pirinç nemi alır. Fakat denemedim.Orasına burasına pirinç kaçabilir.
  • Öncelikle belirteyim ki kesinlikle saç kurutma makinesi kullanmayın. Oksitlenme yaparsınız.

Ayrıca ürün büyük ihtimalle düzelmeyecek. Servis yolu görünüyor. Şunuda belirteyim ki bu ürün garanti kapsamında onarılmayacak. Siz üstüne çay döktüğünüz için kullanıcı hatası diyecekler. Parasını çatır çatır alırlar.

Ve tekrar ayrıca yazık etmişsiniz güzelim K52J serisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss
    Öncelikle belirteyim ki kesinlikle saç kurutma makinesi kullanmayın. Oksitlenme yaparsınız.

Ayrıca ürün büyük ihtimalle düzelmeyecek. Servis yolu görünüyor. Şunuda belirteyim ki bu ürün garanti kapsamında onarılmayacak. Siz üstüne çay döktüğünüz için kullanıcı hatası diyecekler. Parasını çatır çatır alırlar.

Ve tekrar ayrıca yazık etmişsiniz güzelim K52J serisine.

1 dakika dan az sure sac kurutma mkns? tuttum sonra b?ryer? yanar d?ye kapatt?m zaten sac kurutma mknes?de bozuldu:d
    Sabah duzelmezse garant? belged?nde yazan tekn?k serv?se goturcem fakat cok masraf c?karm?:(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.