Şimdi Ara

laptopun klavyesini yıkadım cızırtı çıkıyor açılırken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim laptopun klavyesine tatlı şerbeti dökülmüşdü bi tuşa basıyodum hepsine basıyodu nerdeyse
    sinirlendim, havluyu ıslattım silmeye başladım, içine su kaçtı baya ama ters dönderince hepsi çıktı ama bilgisayarı açınca bir problem oluşmuyor fakat ses çıkan yerden acayip sesler çıkıyor birde laptopun kendi faresi çalışmıyor, garantiye girer mi?

• Sıvı teması var diye direk garanti dışı kalır markasını söle sana servislerden fiyatını öğrenim
  • sanıyorum girmez tatlı şerbeti dökülmesi kullanıcı hatasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Healthliker -- 22 Temmuz 2009; 11:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Healthliker

sanıyorum girmez tatlı şerbeti dökülmesi kullanıcı hatasıdır
  • Bu tip aletleri rüzgar altında kurutunca genelde düzeliyor. Koy pencere önüne düzelirse düzelir. Yoksa
  • Arkadaşım saç kurutma makinesiyle kuruturken tuş takımını eritmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lok'tar ogar

Arkadaşım saç kurutma makinesiyle kuruturken tuş takımını eritmişti
    O ses sıvının yaptığı kısa devre sesi. Niye açarsınız sıvı teması olan aletleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

O ses sıvının yaptığı kısa devre sesi. Niye açarsınız sıvı teması olan aletleri.

Alıntıları Göster
    saç kurutma makinasıyla içindeki suyu yoketmeye bak yoksa laptopun mefta olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: badblood1903

saç kurutma makinasıyla içindeki suyu yoketmeye bak yoksa laptopun mefta olabilir

çoktan mefta oldu zaten, suları çıkarmak için elektrik süpürgesi kullandım, tuşları içine çekti geri takamadım, hopörlürden hiç ses gelmiyo, bilgisayar açılınca kendi kendine programları açıyo fiilan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga014

quote:

Orijinalden alıntı: badblood1903

çoktan mefta oldu zaten, suları çıkarmak için elektrik süpürgesi kullandım, tuşları içine çekti geri takamadım, hopörlürden hiç ses gelmiyo, bilgisayar açılınca kendi kendine programları açıyo fiilan

Alıntıları Göster
    Elveda Laptop

• quote:

Orijinalden alıntı: __bluefire__

Elveda Laptop

Alıntıları Göster
    madem cizirti yapio niye serbet döküyosun.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

Alıntıları Göster
    hacım sen neden elektrikli süpürgeyle çektin eğer yapışkan bir şey döküldüyse onu temizlersin kurutmak için ise bırakırsın güneşe. kesin düzelirdi. Ama allah rahmet eylesin laptop gitmiş

• quote:

Farklı bir bakış açısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

quote:

Farklı bir bakış açısı.

Alıntıları Göster
    Komple sök laptopu. touchpadin anakartla olan bağlantı kablosunun girişini sök temizle kurut tekrar tak çalışacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Komple sök laptopu. touchpadin anakartla olan bağlantı kablosunun girişini sök temizle kurut tekrar tak çalışacaktır.

Alıntıları Göster
    Helal olsun. Ne diyeyim. Temizlemek için servise götürmek varken 20-30 lira için şimdi laptopundan oldun. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Alıntıları Göster
    Hurdacıya sat sen o laptopu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Spaghetti Monster

Helal olsun. Ne diyeyim. Temizlemek için servise götürmek varken 20-30 lira için şimdi laptopundan oldun. Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun yeni bi klavye al 35 ytl ye microsoft un klavye mause setleri var onlardan al
  • quote:

arkadaşlar benim laptopun klavyesine tatlı şerbeti dökülmüşdü bi tuşa basıyodum hepsine basıyodu nerdeyse
    sinirlendim, havluyu ıslattım silmeye başladım, içine su kaçtı baya ama ters dönderince hepsi çıktı ama bilgisayarı açınca bir problem oluşmuyor fakat ses çıkan yerden acayip sesler çıkıyor birde laptopun kendi faresi çalışmıyor, garantiye girer mi?

oda güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

geçmiş olsun yeni bi klavye al 35 ytl ye microsoft un klavye mause setleri var onlardan al

Alıntıları Göster
    Önce git servise ver temizlet içini. Sonra bozuk noktalarıyla kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

quote:

arkadaşlar benim laptopun klavyesine tatlı şerbeti dökülmüşdü bi tuşa basıyodum hepsine basıyodu nerdeyse

oda güzel
    lan o zaman niye konu açıon .....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.