Şimdi Ara

laptoum açılmıyooo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopumun hdd şifresi var ve unuttum şifresini nasıl iptal edecem setup ayarınada girmeye çalışıyorum kabul etmiyor hdd şifresi istiyor nasıl açacağım lütfen yardım edin

• Arkadaşım ben problemini tam olarak anlayamadım. Biosa mı şifre koydun ? Yoksa Windows açılışına mı?
  • bios
  • Biraz zor olacaktır ama anakartın pilini çıkartıp yeniden takmanız gerekli.
  • nerde tam olarak bilmiyorum anlatırmısın ve nasıl bişey
    ben yanlışlıkla adaptörün takıldığı kapağı açtım şuan adaptör takılı ama şarj olmuyo herhalde ışık falan yanmıyooo yoksa pil dolduğu için mi? lütfen bana yardım eder misin
  • Her notebookta bios pili olmuyor.Olsada normal bir anakarttaki gibi değil.Çoğu notebookta bios bilgileri bir çip içinde muhafaza ediliyor.Yani sizin resetleyebilme ihtimaliniz düşük.Servisine götürücek ve birazcık para karşılığı şifreyi resetlettireceksiniz.
  • asus marka laptop
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım Açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ASUS LAPTOPLARDA BIOS PİLLERİ AÇIK VAZİYETTEDİR ANCAK KENDİNİZ BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPARSANIZ BİLGİSAYARINIZ GARANTİDEN ÇIKAR VE KALICI HASAR VERMENZ HALİNDE MASRAFLARIN ALTINDAN KALKMAK ZOR OLUR. SON OLARAK BIOS PİLİNİ ÇIKARMAK DERDİNİZE DERMAN OLUR DİYE BİR ŞART YOK YİNEDE HDD YE ULAŞAMAYABİLİRSİNİZ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.