Şimdi Ara

Lassa Atracta izlenimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün eşimin aracına Lassa Atracta taktırdım.Tanesi 110 TL olmak üzere 175/65/14 4 adet aldım ve taktırdım.İlk izlenimler için sessiz 10 üzerinden 8,yolu kabine aktarma 10 üzerinden 7 ve yol tutuş olarak 10 üzerinden 9 olarak değerlendirebiliyorum.Zamanla izlenimler çoğaldıkça buraya da ekleyeceğim. Kullanan arkadaşlar da yorumlarını eksik etmezlerse sevinirim.

İyi forumlar

• LAstik ile ilgili yorum yapmak için bence minimum 10bin km yapmak gerek..

En dandik lastik bile ilk takıldığında hele ki uzun süre kullanılmış bir lastiğin üzerine alınıyorsa size sessiz gelecektir.

Bunları Lassa'nın bu modeli kötüdür demek için söylemiyorum. Forumda irili ufaklı bir sürü lastik görüş konusu var. Çoğu ne yazık ki ilk alıp gaza gelmeyle karalanmış cümleler.

Not: birileri gelip konuyu mişlen enerci seyvır(!)'a getirmeden söylemek istedim.

Umarım görüşlerinizi uzun vadede yine paylaşırsınız.
  • çok geç ısınan bir lastik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

LAstik ile ilgili yorum yapmak için bence minimum 10bin km yapmak gerek..

En dandik lastik bile ilk takıldığında hele ki uzun süre kullanılmış bir lastiğin üzerine alınıyorsa size sessiz gelecektir.

Bunları Lassa'nın bu modeli kötüdür demek için söylemiyorum. Forumda irili ufaklı bir sürü lastik görüş konusu var. Çoğu ne yazık ki ilk alıp gaza gelmeyle karalanmış cümleler.

Not: birileri gelip konuyu mişlen enerci seyvır(!)'a getirmeden söylemek istedim.

Umarım görüşlerinizi uzun vadede yine paylaşırsınız.

yorumunuz için teşekkürler.bir gaz sonucu açmadım konuyu ancak dediğinize katılıyorum.lastiğin tam ne olduğunu tabiki belli bir süre sonunda belli olacağı aşikar ancak ilk izlenim olarak sessiz ve yumuşak olduğunu dile getirmek gerek.Karşılaştırmayı da tabiki yıpranmış eski bir lastikle değilde aynı model bir araca takılan farklı bir lastik ile yaptım.aynı modelden bir tanıdığımda da olduğundan ve 1 ay evvel lastik değiştirdiğinden karşılaştırmasını yapmak mümkün. Kendimce yaptığım değerlendirme bu yönde. Zamanla izlenimlerimi aktaracağım.Teşekkürler

• 175/70/13 var aracımızda. Yaklaşık bir yıl önce tanesini 85 liradan almıştık.

Fiyatına göre iyi bir lastik diyebiliriz. Çok yumuşakta değil sert de değil. @Erukay arkadaşında dediği gibi geç ısınıyor. Aracımı kullanırken 2den 3 e hızlı attığımda bile 'cik' sesini duyuyorum epey bi süre.

Bide şöyle bi konu var eski ama;
    http://forum.donanimhaber.com/m_30293360/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSamet. -- 15 Ocak 2013; 23:48:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulashh1907

Arkadaşlar bugün eşimin aracına Lassa Atracta taktırdım.Tanesi 110 TL olmak üzere 175/65/14 4 adet aldım ve taktırdım.İlk izlenimler için sessiz 10 üzerinden 8,yolu kabine aktarma 10 üzerinden 7 ve yol tutuş olarak 10 üzerinden 9 olarak değerlendirebiliyorum.Zamanla izlenimler çoğaldıkça buraya da ekleyeceğim. Kullanan arkadaşlar da yorumlarını eksik etmezlerse sevinirim.

İyi forumlar

Merhaba, arkadaşım o fiyata bence çok iyi ve kullanışlı bir lastik, bende uzun yıllar kullanmıştım, güle güle kullanın inşallah. Sağlıcakla kalın.
  • Lassa'nın giriş seviyesi lastiğidir,kalitesi iyidir orta sertliktedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de kendi aracıma fethiye bakırcılar bayiiden 4 adet lassa atracta 175 65 14 lastik aldım lasitk+ sökme takma+nitrojen dolumu+balans 440 tlye.. daha 3000km gittim şu an için gayet iyi... 1 yıl yol yardımı var hizmetten menun oldum.. türkiye şartlarındaki yollar için en ideal lastiklerden.. arkadaşım petlas aldı petlasın yeni olmasından tereddüt ettğimden lassa yada brisgtone arasında zor da olsa karar verdim lassa beristone aynı boşuna yüzde 10 fazla para ödemeyin...
  • Ben de aynı ebat aynı lastiği 4x100 tl ye aldım, eşimin palio ya taktırdım. 15 gündür kullanıyoruz, şimdilik iyi gibi. Yan sanayi marka almaktansa Lassa yıtercih ettim.
  • nerden aldın uygun almışsın ben çok araştırdım en uygun 110 a buldum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.