Şimdi Ara

LAST CHAOS OYNAYANLAR İÇERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR BU OYUN HAKKINDA BAKTIM ÇOKFAZLA DAILMIŞ TOPICLER EN IYISI BURDA TOPLANMAYI DÜŞÜNDÜM EĞER OYNAYANLAR VARSA NİCKLERİNİ YAZARAK CVP VERİRLERSE OYUNDA BİRLİKTE OLABİLİRİZ İLK NİCKDE BENDEN GELSİN NİCKİM LasTShoT ..........

• Oyunu Bi Açıklarmısın Free mi Ne Oldugunu Baslamayanları Baslaması İçin Mesela Site Falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Overmedia

Oyunu Bi Açıklarmısın Free mi Ne Oldugunu Baslamayanları Baslaması İçin Mesela Site Falan

Aynen öyle... Free oldu deniliyodu doğruysa bunada el atalım (:
  • Evet arkadaşım freetoplay serisinin bir üyesi bu oyunda http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm?gameId=0&bhcp=1 burdan mmorpg lar arasındaki sırasına bakablirsin ve tıkladıından oyunla ilgili ayrıntıları bulablir msin(screenshot video vs..) ayrıca http://forum.donanimhaber.com/m_10654245/mpage_1/key_last%252Cchaos//tm.htm#12824225 burdanda oyunla ilgili ayrıntıları okuyablirsin bunların dışında youtube dan da last chaos yazıp oyunla ilgili videoları izleyeblirsinhttp://www.youtube.com/watch?v=cTm0s6MaC68 bir tane örneğide koydum buraya... Oyunla ilgili bilgi verecek olursam grafik açısından muazzam diyebliriz oynanabilirlikte o derece güzel oyun çok detaylı örenebildiin sürece başından kalkmak istemeyecein bir oyun pet olayı var belirli bir lvlden sonra doğada gördüün yaratıklardan egg toplamak şartıyla kendine ait bir petin olabliyor (Attan dragona kelebekten kurt ve aslana kadar..) Ayrıca bu pet dier online oyunlardaki kadar basit deil onu sen yetiştirmek zorundasın düzenli anteramanlar yaptırarak istediin derecede bir dost yaratabliosun.Classlar yukardaki linkde açıklanmış durumda. lvl atladıkça skill ve stat point gelmektedir (sp olayı silkroad oynayanlar bilir) lvline ve sp ne uygun skillerle devam etmek zorundasın skill tercihi yine silkroadtaki gbi sana kalmış lvline uygun istediin skilleri seçeblirsin sadece class a ait skill deil class içinde de skill seçimi yeterince gelişmiş.Oyunda ayrıca hazıra kama gbi bir durum yok herşey senin emeğin sonunda oluşmakta. Örneğin HP POT ALMAK İÇİN DİREK NPC YE TIKLAYIP GOLDUNLA ALAMIOSUN ÖNCE ALMAK İSTEDİİN İLE POTLA İLGİLİ DOĞADA BİTKİYİ BLUOSUN ONDAN YETERINCE YAPRAK TOPLUOSUN ÇEŞİTLİ materialleri toplayıp belli bir npc ye götürüosun o sana pot hazırlıo(sadece hp pot için bu) başka şeyler için doğadan toplaman gereken şeyler dolu ÖRNEĞİN gidip madende çalışıp deerli taşları toplayabliosun onlarla ilgili bileşimler yapabliosun başka bir olay ray topluosun xray gbi yani(gama beta alfa ışıkları gbi bunlarıda alabildiince geniş haritadan belli yerlerde arayıp bluosun) KISACASI EĞER KOTAN DOLU DEİLSE KESİNLİKLE BİLGİSAYARINA İNDİRİLMESİ GEREKEN BİR OYUN BEN DAYANAMAYIP KOTAM 1 GB AŞM RAĞMEN YİNEDE BUNU İNDİRDİM

• evet beyler yorum yapan olmadı oyun hakkındaki düşünceleri bekliyorum
  • Ben bu oynu yeni indirdim account falan aldım.Ama hala oyunu yüklemedim bilgisayara.Şimdi patch le falan uğraşmak istemiom die.Ama oyun güzelse yükleyebilirim.Biraz oyunu anlatabilirmisiniz??
  • ya birader bende bu oyunu oynuyorum fakat hp pot nasıl yapılır bilmiyorum gerçi bilmediğim bi çok şey warda :) biliyorsan yardımcı olabilirmisin?
  • arkadaslar hp pot oyunda merchantta satiloyor !!!

merchant dedigim npc.Hani su kazma knife erngy eldiveni satan npc Tek yapmaniz gereken sayfanin asagisina inmek hersey orda satiloyor mana pot hp pot

katardayim oyun hakkında bilgi edinmek isterseniz elimden geldiği kadar yardimci olurum

bir kac not

grafik cok gusel
    yönlendirme kolay
    lvl kasmasi da kolay hele yuksek lvl arkadasiniz varsa:)
    pet sistemi var
    oyun detaylii
    upgrade olayı cok basit(yapmasi basit tutmasi şansınıza)
    ayrica oyun free to play :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitutkum -- 19 Nisan 2007; 0:14:09 >
  • Can potu yapmak için neler lazım ve nerde yapablirim?Şimdiden saolun.
  • Arkadasım oyunun butun konularına aynı msjı atmanın anlamı yoq tekine attıgında zaten uste cıkıp herkes gorebiliyor.Sen hepsine yazsanda bi kac konu sonra hepsi birden asagı iner.TEkinde olucagı gibi.Bole yapmanda daha hızlı yanıt alıcagın anlaımına gelmez.Tek biyerde sor ve beklemeyi ogren lutfen.BEkliyemiyorsanda oyunun forumlarına, fan-sitelerine bak mutlaka bulursun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asitutkum

arkadaslar hp pot oyunda merchantta satiloyor !!!

merchant dedigim npc.Hani su kazma knife erngy eldiveni satan npc Tek yapmaniz gereken sayfanin asagisina inmek hersey orda satiloyor mana pot hp pot

katardayim oyun hakkında bilgi edinmek isterseniz elimden geldiği kadar yardimci olurum

bir kac not

bakın exp kasmak ıcın dırek alabılırsınız pot ayrıca yapılıo onu tam ogrenmedım ama satılıo NPC de.

grafik cok gusel
    yönlendirme kolay
    lvl kasmasi da kolay hele yuksek lvl arkadasiniz varsa:)
    pet sistemi var
    oyun detaylii
    upgrade olayı cok basit(yapmasi basit tutmasi şansınıza)
    ayrica oyun free to play :-)

• SİZ BU SİTEYE OYUNLA İLGİLİ KONU AÇMIYORSUNUZ BİZDE HER BULDUĞUMUZ YERE SORU SORUYORUZ Kİ Bİ YERDEN CEVAP ÇIKAR DİYE ADAM GİBİ LOST CHAOS KONULU BAŞLIK AÇIN TÜM YANITLARI BİR YERDE TOPLAYIN BİZDE HER YERE AYNI SORUYU SORMAYALIM. ZATEN SORDUMSADA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ KİMSEDE TIK YOK BİLMİYORSANIZ BİMİYORUM DEYİN. İNSANLARI BEKLETMEYE HAKKINIZ YOK...
  • Kimse sana cevap vermek zorunda degil.Sen beklemeyi sectiysen bekliceksin yada hakkını verip aramanı gelistiriceksin ve ingilizce sitelerde baska dil biliyorsan baska sitelerden arıcaksın.Bole davrandıkcada daha cok beklersin.BAgırma ve forum kullanmayı ogren 3 yere aynı soruyu yazman daha cabuk cevap gelicegi kanısına varmanı sagladıysa...Arkadas iki kere tekrarlamıs ilgilenen kisi bilmedigini fakat koca yazıyla rahat gormen icn NPC lerde satıldıgını solemis git bi sure onlarla idare et oyundada forumdaki gibi takılıyorsan kimsenden bisey ogrenemessin adabınla bildigin kadarıyla oyun icnde sorarsan cevaplarını alablirsin.Seni bekletmeye hakkı yoq diyorsun ama cevap vermeme hakkı oldugunu dusunmuyorsun.Az sabırlı ve dusunceli ol adam gibi sor insan gibi bekle........
  • BU KONUYU AÇTIYSA ÖYLE YADA BÖYLE İSTER BİLMİYORUM İSTER ARAŞTIRIYORUM DİYEREK CEVAP WERİLECEKTİR!!!! BU BİR İKİNCİSİ BEN NERDEN SATIN ALINACAĞINI DEĞİL NASIL YAPILACAĞINI SORDUM ÇÜNKÜ KONUYU AÇAN GEREKLİ MATERYAL TOPLAYIP YAPABİLİYORSUNUZ DEMİŞ AMA AÇIKLAMAMIŞ OK?? BENDE NASIL YAPILIYOR DİYE SORDUM NERDEN ALINCAĞINI BİLİYORUM AYRICA ARTIK NASIL YAPILDIĞINIDA ÖĞRENDİM SAOLSUN BAŞKA YERLERDE PAYLAŞIMI SEVEN ARKADAŞLAR WAR BİR TOPİC AÇTIMI ONUNLA İLGİLENİYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• DEmekki orada daha cok bos adam var senin gibi...Almısın cevabını halen gelip hazımsız bir sekilde burada bagırıosun.HEp soledim kimse sana cevap vermek zorunda degil forumda fazla oynayan yoq yenilikleri deniyolar.Okadar saran bir oyun degil zaten.Sende kısa bir sure sonra bırakıp baska oyunlara sarıcaksın.Burada takılmak istiyorsan biraz daha sakin ol ve beklemesini ogren.BAska yerden bulmusun ne mutlu iste arastırma kabiliyetin var.Orayada oyunun butun konularına yazmısındır belki ama cevabını almısın sonucta cemkirmenin alemi yoq.Hic ulasamıyacagın bilgilerede bu forumda ulasablirsin yada istedigin an gerekli bilgilere ulasamayabilirsin.Buradakiler cevap botu degilki her istegini sorununu cozsunler.Onlarda senin gibi insan(!)NEyse uzatmanın alemi yoq bulduysan baska bir sorununda gorusmek uzere kuralına gore yapmassan yine karsına cıkarım yalnız

• BİLMİYORUM FARKINDAMISIN AMA TOPİC OYUNDAN ÇOK BİZİM ATIŞMAMIZA DÖNDÜ. BEN 2 SENEDİR KNİGHT OYNUYORUM Bİ BAŞLADIĞIM OYUNU KISA SÜREDE BIRAKMAM AYRICADA OYUNU BEGENEN KİŞİLER ARASINDAYIM [FAKAT RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ] NEYSE... FAKAT SENDEN BİR TEK RİCAM WAR BU SİTEDE YENİYİM BUNU MESAJ SAYIMDAN RAHATÇA GÖREBİLİRSİN. KURALDIŞI OLAN İNSANLARA DÜZGÜN KELİMELERLE TOPİC İ AÇAN YADA MOD LAR TARAFINDAN CEVAP WERİLİRSE SEWİNİRİM
  • MOD lar heryere yetisemiyor ve yetismek zorundada degil zaten ben uyarımı yapıyorum sonra gerekeni sikayet butonuyla onlara bırakıyorum.Sen yeni oldugun icn durumu anlatma geregi duydum.SAbırlı olursan hemen cevap gelicegi dusuncesiyle oyunla ilgili her konuya msj atmassan iyi olur.hem sen post kasıyormusn gibi gozukuyor hemde bosuna okadar konuyu uplamıs oluyorsun ve cevap gelmeden kaybolup gidiyor.Sende cevap gelmeyince kızıyorsun fakat dedigim gibi kimse cevap vermek sorununu cozmek zorunda degil.Oyunu oynayanların msjları en az 1 aylık onlarda tek tuk oyunu oynayan varmı diye soruyor her yeni baslayan.O yuzden bir cok konu var.Senin yapman gereken en cok paylasım yapılmıs oyunla ilgili olan topici bulup onu okuman ve sana yarıcak bilgi varmı diye bakman hee aradıgın sey onların icnde yoqsa topic acmadan oyunun ana konusu icnde sorunu sorarsın ve beklersin.Duzgun bir dille uyardım ve bu forumda takıldıgım surece sinirimi bozan bisey olursa herzaman uyarırım.Anlayan anlar anlamayana anlatmaya devam ederim.Umarım anlamısındır.Daha fazla uzatmadan bitsin istersen aradıgını bulduysan ve bu forumdan memnun degilsen uzatmanda gerek yoq zaten.Bisey ihtiyacın olursa ve son secenek bu forumsa sorunu sorarsın ve beklersin ama cevap gelmeyince cemkirmessin umarım...Biraz sabır ve biseyi vurgulamıyacaksanda CAPS LOCK kullanma lutfen!..

• TMM DAYI SUS SEN FORUMU ÇOKTAN SAHİPLENMİŞSİN BİTEK MOD YAZISI EKSİK. BU ARADA YAZI STİLİME KARIŞAMASSIN Bİ UYARI GELİCEKKSE ADMİNDEN GELSİN BEKLERİM

• yanlış,her hazaman,her yerde,kim söylerse söylesin yanlıştır...
    üyemizin sizi uyarması için isminin altında başka bir şey yazmasına gerek yok
    üye olması ona bu hakkı veriyor zaten.forumumuzun düzeni adına sizi düzene davet etmiş olan üyemize ve üyelerimize daha düzgün hitap etmenizi arzu ederdim,neyse umarım bundan sonra daha dikkatli davranırsınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.