|
[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı (5. sayfa)
[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı
(En Son Oy Tarihi: 25.8.2024)
-
-
Olmayacak hocam.
-
İnşallah daha sonra destek getirirler hocam. -
inş indirim gelir. indirim gelmeden almak istemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Adabeyiinş indirim gelir. indirim gelmeden almak istemiyorum.
Geliştiriciler, fiyat artışı / indirim olmayacak diyordu. dolar sonrası lokal fiyatlandırma yapmışlar yinede. 34$ dan 18$'a çekmişler. kur artmadan alın geçin. indirim alsa bile yakın zamanda göremezsiniz.
-
Son 1 buçuk saat ama download yapamıyoruz
-
An itibariyle sunucular patladı.
-
"Online Play Unavailable" diyor maalesef. Sanırım 1-2 saat beklemek gerekecek stabil bir oyun için. Ben şimdilik uğraşmayacağım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim .
-
kampa giremiyourm.. kaldık kapıda :D
-
İlk günden hemen giremeyeceğimiz belliydi. :) Beklerken 4 tane sezonluk karakter oluşturdum.
-
Bende sadece bende sorun var sanıyodum kimse giremiyomuş :) -
Ssf oynayacağım için açtım forge guard ı başladım. Sıralamada umrumda değil. Sakin sakin gidiyorum. Yani offline benim için daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 22 Şubat 2024; 6:57:24 > -
Şöyle güzel bir site var yeni başlayanlar için,
Oyun içi GUI kullanarak level atlama, oyun sonuna yönelik guidler oluşturmuşlar. tarayıcıda türkçeye çevirip anlayarak oynarsınız en azından.
karakteri ve mastery şeçin keyfinize bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 22 Şubat 2024; 19:55:5 >
-
keşke offline açsaydım.. bu ne böyle ya, oynanmaz bu şekilde.. haritada yer değiştiremiyor karakter. bölgeler arası transfer olamıyor.
online bu oyun için ilk geldiği günden beri sıkıntı zaten.
-
Kapılardan geçmek için tıklayıp birkaç adım geri gidince giriliyor, bir bug var sanırım, tabi lag da var. :)
-
Oyuna giremedim bile. Karakter yarattım ama takıldı.
-
Sunucular dünküne nazaran düzelmiş yine eu-west 70ping gözüküyor.
-
Adamlar 1 milyondan fazla kopya satmışlar fakat sunucuları 100 bin oyuncuyu kaldırmıyor. Herkes küçük firma diye tolere etmeye çalışıyor fakat adamlar deli gibi para kaldırıp sunuculara hiç yatırım yapmamışlar gibi duruyor.
-
Optimizasyon yapamıyor belki küçük firma olduğundan -
Eninde sonunda düzelir online modu. Açın arkadaşlar offline takılın. Hatta oyuna online girin, ilk giriş ekranında offline a tıklayın. Keyfiniz yerinde olsun.
Düzeldigi zaman girer arkadaşlarınızla oynarsınız, 3 güne de hiç bir kaybınız olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X