Şimdi Ara

LASTİK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİYORSUNUZ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Toxicated

Syron ne hocam ya bir kereliğine bende takmıştım onlardan olmaz olsun öyle lastik ufak bas ya ufak direk abs devrede araba arkadan itişti direk arkayı bırakmalar felan sadece senede en fazla 3-4 bin yapan ve şehiriçindr çok sakin sürenlere göre bir lastik onun dışında yazıktır

sorunlar çözüldü kardeş öyle bi sıkıntı kalmadı artık pirellidede aynı sorun vardı bi serisinde düzeltildi hepsi
  • dogukanotolastik kullanıcısına yanıt
    Ya tamam hocam öyledir.

Canına susayan taksın sonra önündeki aniden durunca duramasın bir viraja girsin takla atsın aman diyorum takmayın şu lastiklerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya tamam hocam öyledir.

Canına susayan taksın sonra önündeki aniden durunca duramasın bir viraja girsin takla atsın aman diyorum takmayın şu lastiklerden.

sikinti yok
  • kış lastiği 235/45/17 yokohoma w drive
    yaz lastiği 225/45/17 good year f1 asy. 2

her bütçeyede uyacağını ve fiyat performans konusunda memnun kalmayan pek yok alternatif yaz lastiğine p7 cint. var
  • Üretim tarihi.
    Hız ve yük endeksine.
    Markasına.

Bridgestone turanza vardı aracı aldığımda 40 bin km kullandım. Memnun kalmıştım.

Renault serviste Motrio önerdiler. 4 aydır Motrio kullanıyorum. Şimdilik memnunum. Bakalım zaman ne gösterecek.

• Petlası her koşulda kullandım, ıslak, kuru, bozuk, otoban gibi, gayet iyiydi. Kışın da kar lastiğini kullandım, oda iyiydi.
    Hemde büyük markalarla yarı fiyat, bazen üçte bir fiyatı.

O yüZden Petlas, yerli malı arabamız yok, bari lastiğinize sahip çukalım.

Sonuçta Ralllici değiliz, normal kullanımda yeterde artar bile.

• quote:

Syron ne hocam ya bir kereliğine bende takmıştım onlardan olmaz olsun öyle lastik ufak bas ya ufak direk abs devrede araba arkadan itişti direk arkayı bırakmalar felan sadece senede en fazla 3-4 bin yapan ve şehiriçindr çok sakin sürenlere göre bir lastik onun dışında yazıktır

Bu lastiklerin kauçuğundan bisiklet lastiği dahi yapılmaz..O yüzden de kuruda-ıslakta durmaz, virajda yol tutmaz.

• Arkadaşlar toyo proxes cf2 lastik kullanan var mı?Tavsiye eder misiniz?

• usta ne derse onu takıyoruz. üretim tarihine bakarım sadece.astra var uniroyal Rain expert takılı şuan nemli ıslak yollarda güven veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde yazlık 225/40/r18 lastik ebatına ihtiyacım var, hala kışlıklarla geziyorum bi kafama uygun bi lastik bulamadım bulduklarımda epey pahalı geldi.
  • benim c180in fabrika çıkışı 17" michelin hp serisi vardı güzel ,yumuşak hamurlu bir lastik ama türkiye yollarına uygun değil .arka sağ lastiğimi ufak bir şekilde kaldırıma sürttüm ve hemen yarıldı daha sonra aynı şekilde ön soluda yardım.
    daha sonra gittim değiştirmeye 450 tl çektiler sıfırına, lassa phenoma serisi aldım çiftini 500e önlere taktım çok memnunum michelinden hiçbir eksiği yok ,sağlam ve konforlu bir lastik hemde yerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: castinyo

benim c180in fabrika çıkışı 17" michelin hp serisi vardı güzel ,yumuşak hamurlu bir lastik ama türkiye yollarına uygun değil .arka sağ lastiğimi ufak bir şekilde kaldırıma sürttüm ve hemen yarıldı daha sonra aynı şekilde ön soluda yardım.
    daha sonra gittim değiştirmeye 450 tl çektiler sıfırına, lassa phenoma serisi aldım çiftini 500e önlere taktım çok memnunum michelinden hiçbir eksiği yok ,sağlam ve konforlu bir lastik hemde yerli.

TEBRİK EDERİM KARDEŞİM YERLİ SERMAYENİN GELİŞMESİ LAZIM HEO DIŞARI BAGIMLIYIZ AYNI KALİTE LASSA İLE EMİN OL AYNI PERFORMANSI ALICAKSIN VE DAHA FAZLASINI.
  • benim bir anlamadığım konu var; şahit olduğum için söylüyorum adamın altında 50-60 binliralık araç var, gidiyor çıkma lastik taktırıyor.
    neden taktırdın diye sorduğumda 1 tane sıfır parasına 4 tane alıyorum diyor. mantık süper

• quote:

Orijinalden alıntı: castinyo

benim bir anlamadığım konu var; şahit olduğum için söylüyorum adamın altında 50-60 binliralık araç var, gidiyor çıkma lastik taktırıyor.
    neden taktırdın diye sorduğumda 1 tane sıfır parasına 4 tane alıyorum diyor. mantık süper

neler neler range roverla gelip cıkma lastik soran var düşün aracın masrafını karsılamayacaksan nıye bınıyorsun kardeşim
  • Arkadaşlar bide piyasada çakma lastik furyası başlamış,
    Ünlü markaların sahtesi varmış.

Peki nasıl ayırt edebiliriz, bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.